Srijeda, Siječanj 16, 2019
   
Tekst

Obavijest o sudjelovanju biciklista u prometu

biciklistCijenjeni posjetitelji naše web stranice, a ujedno i vozači bicikala obavještavamo Vas na najznačajnije zakonske odredbe iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama u slijedećem dopisu:

Obavijest o sudjelovanju biciklista u prometuMolimo Vas da se pridržavate navedenog. Lijep pozdrav svima.

 

Upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA

logo

Obaviještavamo sve zainteresirane da je Ministarstvo unutarnjih poslova RH raspisalo natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA u 2015./2016. godini. Za više detalja o ovome natječaju provjerite slijedeći link od natječaja.

   

Godišnja prijava poreza na dohodak

Obavještavamo sve stanovnike koji još nisu predali godišnju prijavu poreza na dohodak, a ujendo imaju prebivalište na području Općine Vrpolje da je naša Općina sukladno Zakonu o regionalnom razvoju RH svrstana u II. skupinu potpomognutih područja te su u mogućnosti prilikom godišnje prijave poreza koristiti uvećani osobni odbitak u odnosu na osnovni osobni odbitak (2700,00 kuna za 2014. godinu a 3000,00 za 2015.g.). Zbog ovoga, prilikom prijave poreza, uz prijavu i dokumentaciju koja se inače prilaže prilikom prijave poreza, potrebno je potpisati i obrazac Izjave kojom se potvrđuje da osoba ima prebivalište na području jedinice lokalne samouprave koja je razvrstana u potpomognuta područja, kao i priložiti kopiju osobne iskaznice. Obrazac Izjave za potpomognuta područja možete preuzeti ovdje: Izjava.

   

Objava financijskih izvještaja za 2014. godinu

Na slijedećim poveznicama su objavljeni financijski izvještaji Općine Vrpolje za 2014. godinu:

Financijski izvještaji - razina 22

Financijski izvještaji - razina 23

   

Roditeljski sastanak za malu školu

mala skola-200x200Poštovani roditelji obavještavamo Vas da će se u ponedjeljak, 16.02.2015. održati roditeljski sastanak povodom početka male škole na području Općine Vrpolje. 

Roditeljski sastanci će se održati po područnim školama, kao i u OŠ "I. Meštrović" iz Vrpolja prema slijedećem rasporedu:

VRPOLJE - 9,30 sati

ČAJKOVCI - 11,00 sati

ST. PERKOVCI - 13,00 sati

Za provođenje male škole na području Općine Vrpolje je nakon provedenog postupka bagatelne javne nabave, kao najpovoljnjiji ponuditelj koji zadovoljava sve propisane uvjete izabran: Dječji vrtić "Zvrk" iz Đakova.

   

Akcija "Manje oružja, manje tragedija"

resize2U sklopu provođenja projekta "Policija u zajednici", na postajnom području Poslicijske postaje Vrpolje, kontakt policajci će na području Općine Vrpolje provesti projekt pod nazivom "Manje oružja, manje tragedija". Cilj akcije je prikupljanje oružja i streljiva koje građani nezakonito posjeduju, te njihvoa predaja pol. službenicima Policijske postaje Vrpolje, a sve poradi sprečavanja neželjenih posljedica. 

Opširnije: Akcija "Manje oružja, manje tragedija"

   

Obavijest o pravilnom postupanju u prometu

Molimo Vas da pročitate Obavijest o pravilnom postupanju u prometu sa slijedeće poveznice:

Obavijest o pravilnom postupanju u prometu

Unaprijed zahvaljujemo. 

   

Božićna i novogodišnja čestitka

   

Predavanje o mogućnostima korištenja sredstava iz EU fondova

SR logoCijenjeni stanovnici Općine Vrpolje, a i oni malo šire koje zanimaju mogućnosti korištenja sredstava iz europskih fondova, kao i LAG Slavonska Ravnica molimo Vas da se odazovete na ovo predavanje, koje će se održati u četvrtak, 4.12.2014. u općinskoj vijećnici Općine Vrpolje s početkom u 18:00 sati. Još jednom Vas sve pozivamo, a posebno članove udruga, poduzetnike, vlasnike OPG-a i djelatnike javnih institucija. 

Pozivnica 

   

Stranica 28 od 36

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi