Subota, Kolovoz 18, 2018
   
Tekst

Uskoro novi nogostupi u Vrpolju

stazePribližavanjem kraja mjeseca travnja bliži se i datum otvaranja ponuda za izgradnju novih nogostupa u naselju Vrpolje u ulicama: Josipa bana Jelačića i Stjepana Radića i to sa obje strane u procijenjenoj vrijednosti od 2.250.000,00 kuna. Javno otvaranje ponuda će se održati u velikoj vijećnici Općine Vrpolje s početkom u 12:00 sati. O rezultatima istoga ćemo Vas izvijestiti po završetku samog otvaranja. 

 

Nova javna rasvjeta u Vrpolju

nova javna rasvjeta nova javna rasvjeta U veljači je u probni rad puštena nova javna rasvjeta u Vrpolju u ulici Zdenka Kneževića. Ovime je nastavljen Projekt zamjene postojeće energetski neučinkovite rasvjete u Vrpolju sa novom, koja uz veći broj rasvjetnih tijela i bolju vidljivost manje troši električnu energiju. Cilj ovog Projekta je izmijeniti javnu rasvjetu u cijelom Vrpolju. Sad preostaju još ulice: nastavak ulice J. B. Jelačića, Pavićeva i druge. Usporedno s ovim Projektom u Vrpolju izvodi se sličan Projekt u Starim Perkovcima, dok bi se isto trebalo započeti tijekom ove godine i u Čajkovcima, ali će se u Čajkovcima odmah izvesti Projekt u cijelom naselju što u Vrpolju i Starim Perkovcima nije bio slučaj.

   

Školovanje vatrogasaca

vatrogasci26.02.2013. je započelo osposobljavanje za zvanje vatrogasac za istočni dio Brodsko-posavske županije. Ovom osposobljavanju je pristupilo 39 kandidata iz 6 dobrovoljnih vatrogasnih društava i to: Oprisavci (5), Donji Andrijevci (8), Vrpolje (6), Čajkovci (3), Stari Perkovci (10) i Slavonski Šamac (7). Osposobljavanje provodi Vatrogasna zajednica općine Garčin u prostoru velike vijećnice Općine Vrpolje u Domu kulture Stjepan Radić u Vrpolju.

   

Obavijest kućni brojevi

Poštovani mještani Općine Vrpolje molimo Vas da što prije izmijenite kućne brojeve u skladu sa Zaključkom Općine Vrpolje koji je donesen u 2000. g. U prilogu se nalazi Obavijest i tekst Zaključka koji je objavljen u Službenom vjesniku BPŽ.

pdf Obavijest

   

Plan nabave 2013

Općina Vrpolje i ove kao i prošlih godina je donijela Plan nabave. Isti možete skinuti u pdf formatu sa slijedećeg linka: PLAN NABAVE 2013

   

Javni poziv - Savjet mladih

OPĆINSKO VIJEĆE 
OPĆINE VRPOLJE

Na temelju članka 8. Zakona o savjetu mladih („N.N.“ br. 23/07), članka 4. Odluke o osnivanju Savjeta mladih Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ broj 3/08), Zaključka Općinskog vijeća Općine Vrpolje od 18. prosinca 2012. godine Općinsko vijeće općine Vrpolje objavljuje

JAVNI POZIV Za predlaganje kandidata za izbor članova Savjeta mladih Općine Vrpolje

   

Javni poziv - legalizacija nezakonito izgrađenih zgrada

Na temelju članka 44. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama („Narodne novine“ br. 86/12), Općina Vrpolje objavljuje

JAVNI POZIV

SVIM VLASNICIMA – INVESTITORIMA NEZAKONITO IZGRAĐENIH

ZGRADA NA PODRUČJU OPĆINE VRPOLJE

RADI PODNOŠENJA ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE

RJEŠENJA O IZVEDENOM STANJU

Obavještavamo sve vlasnike ili investitore nezakonito izgrađenih zgrada na području Općine Vrpolje da su dužni podnijeti Zahtjev za izdavanje Rješenja o izvedenom stanju za ozakonjenje nezakonito izgrađene zgrade najkasnije do 30. lipnja 2013. godine i nakon proteka toga roka ne može se više podnijeti.

Opširnije: Javni poziv - legalizacija nezakonito izgrađenih zgrada

   

Nadmetanja za izgradnju javne rasvjete u Vrpolju i Starim Perkovcima

Dragi mještani i ponuditelji obavještavamo Vas kako se nastavljaju radovi na izgradnji Javne rasvjete u općini Vrpolje i to u Starim Perkovcima i Vrpolju.

Ovdje možete preuzeti dokumentaciju za nadmetanje, kao i na stranicama N.N. to jest EOJN.

Izgradnja javne rasvjete u Starim Perkovcima

Izgradnja javne rasvjete u Vrpolju

   

Izmjena plana nabave 2012

REPUBLIKA HRVATSKA
BRODSKO – POSAVSKA ŽUPANIJA
OPĆINA VRPOLJE
OPĆINSKA NAČELNICA

KLASA: 400-01/12-01/01
URBROJ: 2178/11-01/12-2
Vrpolje, 30. ožujak 2012.

 

Na temelju članka 20. stavka 1. Zakona o javnoj nabavi  (“Narodne novine” broj 90/11) i  članka 46. Statuta općine Vrpolje («Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije» br. 9/09) Načelnica Općine Vrpolje donosi

 

Opširnije: Izmjena plana nabave 2012

   

Stranica 28 od 31

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi