Nedjelja, Ožujak 18, 2018
   
Tekst

Završena bina u Domu kulture u Vrpolju

20170818 102141m Nedavno je napokon završena dorada bine za dvoranu Doma kulture u Vrpolju. Samu binu možete vidjeti i sada za vrijeme proslave 60. obljetnice KUD-a. Radove su u dogovoru s Općinom Vrpolje izveli predstavnici KUD-a "Ivan Meštrović" iz Vrpolja. Vrijednost radova je oko 5.500,00 kuna, tj. oko 3.500,00 kuna za materijal i 2.000,00 kuna za uslugu.
 

Dan domovinske zahvalnosti 2017.

dandzPoštovani stanovnici općine Vrpolje, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja su vrijeme sjećanja na dane borbe za slobodu, neovisnost i demokraciju. To su dani u kojima je stvorena naša država Hrvatska. Ali to su i dani kada se treba sjetiti svih onih koji su svoje živote dali i utkali u temelje ove države. Svima Vama čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, a svima zaslužnima što danas možemo slaviti ovo od srca hvala.

Općina Vrpolje

   

Financijski izvještaji za prvu polovicu 2017. godine

Ovdje možete preuzeti Potvrdu Fine o predanim Financijskom izvještaju proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika, kao i predane izvještaje. 

Potvrda Fine

Refernetna stranica 

Financijski izvještaj

   

Usvojen rebalans proračuna Općine Vrpolje

Na svojoj 2. sjednici održanoj 30.06.2017. Općinsko vijeće Općine Vrpolje jednoglasno je usvojilo rebalans proračuna za 2017. godinu. 

Ovdje možete preuzti tekst rebalansa:

prihodi, rashodi, višak poslovanja, rashodi po pozicijama, rashodi po programima i aktivnostima

Plan razvojnih programa - izmjene i dopune

   

Financijsko izvješće za troškove lokalnih izbora

Ovdje možete preuzeti:

Financijsko izvješće za troškove lokalnih izbora

   

Transparentnost proračuna Općine Vrpolje

Poštovani stanovnici Općine Vrpolje u nastavku ovog teksta Vam donosimo rezultate istraživanja o transparentnosti proračuna na području Republike Hrvatske, a po kojem je Općina Vrpolje ostvarila rezultat razine 4 od mogućih 5.
Ovom prilikom ističemo da nam je želja u slijedećem istraživanju ostvariti maksimalni rezultat, te ćemo uz Prijedlog Proračuna za 2018. godinu izraditi Proračunski vodič za građane, a koji ćemo dostaviti svim vijećnicima Općinskog vijeća Općine Vrpolje i objaviti ga na našim internet stranicama. 

Institut za javne financije - Službeni rezultati istraživanja. 

Opširnije: Transparentnost proračuna Općine Vrpolje

   

Najava 2. sjednice Općinskog vijeća Općine Vrpolje

2. sjednica Općinskog vijeća Općine Vrpolje zakazana je za 30.06.2017. s početkom u 20,00 sati. 

Tekst poziva

   

Dan državnosti 2017.

Cijenjeni stanovnici, gosti ili samo putnici kroz mjesta Općine Vrpolje svima Vama želimo od srca čestitati Dan državnosti Republike Hrvatske. Nadamo se da ćete ga proslaviti sa svojim najbližima uz sjećanje na sve one zaslužne što danas imamo Lijepu našu.

   

Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje

Poštovani posjetitelji ovdje možete preuzeti pozivnicu, a ujedno i Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje - 24. lipanj 2017. 

Pozivnica

Opširnije: Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje

   

Stranica 6 od 26

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik

Anketa

Da li ste glasovali na lokalnim izborima 2017.?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi