Subota, Prosinac 15, 2018
   
Tekst

Sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola - Obavijest

Poštovani,
u prilogu možete preuzeti tekst Obavijesti vezane uz sufinanciranje prijevoza vlakom za 2018. godinu.

TEKST OBAVIJESTI

Pravo na sufinanciranje prijevoza vlakom u iznosu od 25% ostvaruje se podnošenjem pisane zamolbe Općini Vrpolje uz prilaganje sljedeće dokumentacije:
- Ime, prezime adresa i OIB roditelja koji podnosi zamolbu i na čiji račun će se izvršiti uplata,
- Ime, prezime i OIB učenika
- Potvrda srednje škole kojom se potvrđuje da učenik redovito pohađa školu (samo za one učenike koji prvi puta podnose zamolbu),
- Kopija iskaznice HŽ,
- Kopija IBAN računa roditelja na koji će se izvršiti isplata financijskih sredstava.

 

Projekat odabran za sufinanciranje

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije je u petak, 11.05.2018. objavilo listu odabranih projekata za sufinanciranje u 2018. godini, a među odabranima je pod rednim brojem 81. i projekat Općine Vrpolje: REKONSTRUKCIJA STARE ŠKOLE U POSLOVNO-STAMBENU GRAĐEVINU U ČAJKOVCIMA. Ovaj projekat će MRRFEU sufinancirati u iznosu od 250.000,00 kuna tijekom 2018. godine.

Lista odabranih projekata

 

   

Potpis ugovora o privremenom korištenju

Obavještavamo sve korisnike državnog poljoprivrednog zemljišta koji su od 2013. do 2018. godine bili korisnici po Ugovorima o privremenom korištenju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske da je Općina Vrpolje po Uputi Ministarstva poljoprivrede izradila nove Ugovore o privremenom korištenju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na rok do dvije (2) godine za sve korisnike, koji su podmirili svoje obveze po isteklim ugovorima. Ovi korisnici trebaju u uredu Općine Vrpolje popuniti Zahtjev te će potom dobiti nove Ugovore i upute za daljnje postupanje.

   

Najava 12. sjednice Općinskog vijeća

Za utorak, 15. svibnja 2018. godine u 20:00 sati je sazvana 12. sjednica Općinskog vijeća Općine Vrpolje. Sjednica će se održati u prostorijama općinske uprave u Vrpolju. 

Materijali za sjednicu

Opširnije: Najava 12. sjednice Općinskog vijeća

   

Najava 11. sjednice Općinskog vijeća

Za ponedjeljak, 30. travnja 2018. godine u 20:00 sati je sazvana 11. sjednica Općinskog vijeća Općine Vrpolje. Sjednica će se održati u prostorijama općinske uprave u Vrpolju. 

Materijali za sjednicu

Opširnije: Najava 11. sjednice Općinskog vijeća

   

LAG - Raspored održavanja radionica

logo LagLokalna akcijska grupa "Slavonska Ravnica" organizira informativne radionice za potencijalne korisnike tipa operacije 1.1.4 "Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava" koji je sukladan tipu operacije "6.3.1." iz PRR. 

Podsjećamo da su prihvatljivi korisnici mala poljoprivredna gospodarstva s područja LAG-a (Općine: Bukovlje, Donji Andrijevci, Garčin, Gornja Vrba, Gundinci, Klakar, Oprisavci, Sikirevci, Slavonski Šamac, Velika Kopanica, Vrpolje) ekonomske veličine iskazane u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu poljoprivrednog gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura.

Visina javne potpore po projektu iznosi 111.642,00 HRK koliko mora biti minimalna vrijednost prihvatljivih aktivnosti navedenih u poslovnom planu, dok je iznos ukupno raspoloživih sredstava 1.010.448,00 HRK.  U Vrpolju će se održati predavanje 3.5.2018. s početkom u 10:00h.

Više na: http://www.lag-slavonska-ravnica.hr/index.php/novosti/227-raspored-odrzavanja-radionica-za-t-o-1-1-4

   

LAG Natječaj

logo LagPoštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da je Lokalna akcijska grupa "Slavonska Ravnica" dana 20. travnja 2018. godine objavila 1. LAG Natječaj iz LRS LAG-a „Slavonska Ravnica“ za TO 1.1.4. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“.

U nastavku dostavljamo poveznicu sa web stranice LAG-a na kojoj je objavljen natječaj i na kojoj možete saznati više o samom Natječaju:

http://www.lag-slavonska-ravnica.hr/index.php/novosti/225-1-lag-natjecaj-iz-lrs-lag-a-slavonska-ravnica-za-t-o-1-1-4-potpora-razvoju-malih-poljoprivrednih-gospodarstava

   

Obavijest o podjeli kućnih brojeva

31239477 1755623604475754 8798476797776756736 nOpćina Vrpolje je od donošenja Zaključka o određivanju naziva ulica i trgova na području Općine Vrpolje dana 13.11.2000. godine u više navrata podsjetila na obavezu izmjene kućnih brojeva na objektima izgrađenima na području Općine Vrpolje, ali pošto sve to nije polučilo željeni rezultat te i dalje svakodnevno stari kućni brojevi stvaraju probleme, ove godine smo odlučili provesti projekat nabave novih kućnih brojeva za sve objekte kod kojih je došlo do promjene adrese donošenjem spomenutog Zaključka. Zbog svega navedenog molimo sve žitelje ulica / trgova iz niže objavljenog popisa da se jave u ured Općine Vrpolje i bez naknade preuzmu svoj novi kućni broj. Svi vlasnici objekata kao i do sada imaju obavezu istaknuti na svoje objekte ispravne kućne brojeve neovisno da li su u Općini preuzeli nove kućne brojeve ili su ih kupili sami. Ukupno je za ovu priliku naručeno i izrađeno 750 kućnih brojeva. Za sva eventualna pitanja molimo Vas da se obratite u ured Općine Vrpolje na telefon: 035/439-109 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Popis ulica kod kojih je došlo do promjene kućnih brojeva:

ČAJKOVCI:

- Trg dr. Franje Tuđmana, Ulica Braće Radić, Ulica Hrvatskih branitelja.

STARI PERKOVCI:

- Ulica Dobrevo, Ulica Stadionska.

VRPOLJE:

- Trg dr. Franje Tuđmana, Ulica Matije Gupca, Ulica Stjepana Radića, Ulica Hrvatskih branitelja, Ulica Ivana Wolfarta, Ulica Josipa Matasovića, Ulica Gaj, Ulica Matije Nikolina, Ulica Ante Starčevića, Ulica Pavićeva, Ulica Zdenka Kneževića, Ulica Josipa Walliingera, Ulica Bana Josipa Jelačića i Ulica Josipa Gola.

Stara Obavijest o izmjeni kućnih brojeva i Zaključak o određivanju naziva ulica i trgova na području Općine Vrpolje od 13.11.2000. godine

   

JN - Opremanje kuhinja u društvenim domovima

Dana 19. travnja 2018. godine Općina Vrpolje uputila je Poziv na dostavu ponude za Opremanje kuhinja u društvenim domovima. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 150.000,00 kuna s uključenim PDV-om. Rok za dostavu ponuda je 30. travnja 2018. godine najkasnije do 13:00 sati.

Dokumentacija za nadmetanje

   

Stranica 8 od 35

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi