Subota, Rujan 22, 2018
   
Tekst

Prijedlog Proračuna za 2018. godinu

Svim zainteresiranim posjetiteljima naše internet stranice, ali poglavito svim stanovnicima Općine Vrpolje u prilogu donosimo prijedlog Proračuna za 2018. godinu koji možete preuzeti ovdje:

Prijedlog Proračuna Općine Vrpolje za 2018. godinu

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u izradi Proračuna za 2018. godinu možete se sa svojim prijedlozima javiti u ured Općine Vrpolje ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Unaprijed se zahvaljujemo na svim prijedlozima o kojima ćemo raspraviti na sjednici Općinskog vijeća pri donošenju Proračuna.

 

Hrvatske šume - Javni poziv

Obavještavmo Vas da su Hrvatske šume objavile Javni poziv, a koji se nalazi u prilogu ovog teksta.

HRVATSKE ŠUME - JAVNI POZIV

Ujedno obavještavamo Vas da Šumarija Trnjani potražuje 10 radnika za poslove sadnje sadnica koji trebaju biti obavljeni do kraja godine. Uz prijavu preko agencije dnevnica iznosi 145 kuna plus prijevoz 220 kuna. Zainteresirani se za dodatne informacije mogu javiti na telefon 031/204-544 – Agencija d.o.o., Vukovarska 10/1, 31000 Osijek.  

   

Nova radna mjesta PZC

Poštovani,
Trenutni obim posla, ali i nadolazeći novi poslovi, u našoj tvrtki, otvaraju prostor novim radnim mjestima.
Ovom prilikom želimo izraziti interes za radnicima s područja Vaše Općine.
Potrebe radnika su za poslove cestarskog radnika, pomoćnog radnika, vozača kamiona, rukovateljem radnih strojeva (bager, valjak, grejder,…), zidar, ….
Za sva Vaša pitanja stojimo na raspolaganju.

S poštovanjem

Logo PZC - kopija

Goran Gavranić,univ.spec.oe
L
Ljudski potencijali
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
00 385 (0)99 377 9002
PODUZEĆE ZA CESTE d.o.o.
Nikole Zrinskog 115
35000 Slavonski Brod
00 385 (0)35 212 580
www.pzc.hr

   

Izrada projektne dokumentacije sustava navodnjavanja

Poštovani,

Temeljem Plana navodnjavanja Brodsko-posavske županije, Upravni odjel za poljoprivredu pokrenuo je inicijativu za izradu budućeg sustava navodnjavanja Biđ-Bosut. 

U privitku se nalazi anketa i obavijest vezano za navodnjavanje koje bi trebalo popuniti i najkasnije do petka 20.10.2017. dostaviti u Upravni odjel za poljoprivredu u BPŽ. 

Obavijest

Anketa

   

Dan neovisnosti

danneovisnosti

Prošlo je 26 godina od 8. listopada 1991., povijesnog dana za našu Domovinu kada je Hrvatski sabor donio Odluku o raskidu državnopravnih odnosa s ostalim jugoslavenskim republikama i pokrajinama čime smo postali ponosni državljani neovisne Republike Hrvatske. Junačkom borbom, prinoseći ogromne žrtve u Domovinskom ratu Hrvatska je stekla i izborila svoju neovisnost. Danas se s pijetetom i zahvalnošću prisjećamo svih onih koji su za Domovinu položili ono najvrednije – svoj život! Sjećanje na to razdoblje i na sve poginule u Domovinskom ratu, obvezuje nas na odgovornost i razvoj temeljen na sigurnosti i miru.  Zahvaljujući njima mi smo dobili mogućnost izgraditi neovisnu i stabilnu Hrvatsku poštujući vrijednosti demokracije, vladavine prava, socijalne obzirnosti i sigurne budućnosti za svakog građanina. S uvjerenjem da ćemo i dalje zajedno raditi na dobrobit naše Općine i Domovine, svim stanovnicima općine Vrpolje čestitamo Dan neovisnosti!

 

   

Deratizacija 2017. - jesenski dio

Sustavnu deratizaciju provode djelatnici Veterinarske stanice d.o.o. Županja. U akciji će sudjelovati 10 veterinarskih i sanitarnih tehničara pod vodstom DDD službe. Akcijom će se obuhvatiti sva kućanstva. 

Deratizacija će se provoditi od 7:30 - 14:00 sati i to: 

6.10.2017. - 7.10.2017. - Vrpolje
9.10.2017. - Čajkovci i Stari Perkovci. 

Plan provedbe

Mamac - opis

 

   

MALA ŠKOLA - sastanak

535514 481425901924652 1038693469 nDragi roditelji,
pozivamo Vas na sastanak povodom početka MALE ŠKOLE, koji će se održati u ponedjeljak, 02.10.2017. i to po slijedećem rasporedu:

- VRPOLJE i ČAJKOVCI - 14:00 sati u prostorijama vrtića ZVRK u Vrpolju,

- STARI PERKOVCI - 15:00 sati u područnoj školi OŠ "I. Meštrović" u Starim Perkovcima. 

   

Obavijest Hrvatske vode

Poštovani,

 

na temelju našeg plana na poziciji A. 03. 01. prema Ugovoru o radovima održavanja i osposobljavanja detaljnih meiloracijskih građevina za odvodnju i navodnjavanje na području BPŽ branjeno područje 2; područje malog sliva  Brodska posavina za 2017. godinu i terminskog plana izvođenja radova našeg ugovorenog izvođača radova dostavljamo Vam obavijest o početku radova na košnji detaljnih melioracijskih građevina za odvodnju ( kanali III. i IV. reda ) na području Vaše Općine. 

Tekst Obavijesti

   

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi BPŽ za 2018. godinu

Obavještavamo Vas da je na službenim stranicama Brodsko-posavske županije objavljen Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi BPŽ za 2018. godinu, a na temelju  Zakona o financiranju javnih potreba u kulturi („Narodne novine" 47/90., 27/93. i 38/09.) i članka 3. Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o ustrojstvu i djelokrugu županijskih upravnih tijela („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije" 17/08.) i Pravilnika o utvrđivanju uvjeta, kriterija i postupka za ostvarivanje prava pravnih osoba iz područja kulture, tehničke kulture, sporta i tiskanih i elektroničkih medija na sufinanciranje programa i Proračuna Brodsko-posavske županije („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije" 3/15.).

TEKST POZIVA

   

Stranica 10 od 32

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi