Četvrtak, Rujan 19, 2019
   
Tekst

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II““.

Poziv je pokrenut u okviru Prioritetne osi 1 „Jačanje gospodarstva primjenom istraživanja i inovacija“, Investicijskog prioriteta 1b, specifičnog cilja 1b1 Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020, financiranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, a njime će se državne potpore dodjeljivati poduzetnicima koji provode projekte istraživanja i razvoja s ciljem razvoja novih proizvoda, usluga, tehnologija i poboljšanja poslovnih procesa, koji ulažu u vlastite inovacijske kapacitete ili jačaju suradnju sa znanstveno-istraživačkim institucijama kroz potpore za projekte istraživanja i razvoja i regionalne potpore za ulaganje.

Moguće sudjelovati do 15. srpnja 2019. putem poveznice:

https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=10908

 

Javna tribina "Vastum separata"

Pozivamo Vas na javnu tribinu za održivo gospodarenje otpadom, a koja će se održati u ponedjeljak, 01. srpnja 2019. godine s početkom u 20:00 sati u općinskoj zgradi Općini Vrpolje.

Pozivnica

   

Dan državnosti

Cijenjeni stanovnici, gosti ili samo prolaznici kroz naselja Općine Vrpolje svima Vama od srca čestitamo Dan državnosti Republike Hrvatske. Nadamo se da ćete ga proslaviti sa svojim najbližima uz sjećanje na sve one zaslužne što danas imamo Lijepu našu.

   

Pozivnica i Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2019. godiinu

Poštovani posjetitelji ove internet stranice ovdje možete preuzeti pozivnicu, tj. Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2019. godinu

Pozivnica

Opširnije: Pozivnica i Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2019. godiinu

   

JN - Izgradnja pješačkih staza u Starim Perkovcima – Ulica kolodvorska

Na sljedećim stranicama je objavljeno javno nadmetanje za Izgradnju pješačkih staza u Starim Perkovcima – Ulica kolodvorska:

https://agronet.apprrr.hr/Forms/CommonForms/TenderOffer.aspx

Ponude se prikupljaju do 4. srpnja u 14:00 sati.

   

Najava 24. sjednice Općinskog vijeća

Za utorak, 18. lipnja 2019. godine u 20:30 sati je sazvana 24. sjednica Općinskog vijeća Općine Vrpolje. Sjednica će se održati u prostorijama općinske uprave u Vrpolju. 

Materijali za sjednicu

Opširnije: Najava 24. sjednice Općinskog vijeća

   

JN za davanje u zakup polj. zemljišta u vlasništvu Općine

Na temelju članka 31. Statuta Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 9/09., 5/13., 14/14. i 1/18.), članka 3. i 20. Odluke o gospodarenju nekretninama u vlasništvu Općine Vrpolje (Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 14/11) i članka 12. Odluke Općinskog vijeća o raspisivanju javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje od 15. svibnja 2019.godine Općinsko vijeće Općine Vrpolje raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje

TEKST NATJEČAJA

   

KUD RAVNICA - 25 GODINA NEPREKIDNOG RADA

Pozivamo sve zainteresirane na proslavu povodom 25. godina neprekidnog rada KUD-a RAVNICA iz Starih Perkovaca, a koji će se obilježiti na 12. susretu KUD-ova "Nasred placa, nasred Perkovaca".

Sve ovo će se održati u subotu, 25.05.2019. godine s početkom u 19:30 sati u Domu kulture u Starim Perkovcima. 

KUD će se predstaviti programom kroz 25 godina plesovima Slavonije i svim koreografijama, a nastupaju članovi koji su plesali unazad 25 godina.

Također nastupaju i:

FAB "Reprezentativni ansambl" - Slavonski Brod

FAB "Ansambl veterana" - Salvonski Brod

KUD "Šokadija" Ivanovci, Marjančaci, Zelčin

Mali kud "Ravnica" - Stari Perkovci

KUD "Ravnica" - Stari Perkovci

   

JAVNI POZIV za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Vrpolje

Poštovani stanovnici Općine Vrpolje pozivamo Vas da predložite svoje kandidate (fizičke i pravne osobe) za javna priznanja Općine Vrpolje zaslužnim za gospodarski, kulturni, društveni te drugi razvoj, odnosno koji su značajno doprinijeli razvoju Općine Vrpolje i njezinih stanovnika.

Javna priznanja Općine Vrpolje su:

1) Počasni građanin Općine Vrpolje
2) Nagrada Općine Vrpolje za životno djelo
3) Nagrada Općine Vrpolje
4) Zahvalnica Općine Vrpolje

Rok za podnošenje prijedloga, odnosno kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Vrpolje je 15 dana od dana objave na službenim stranicama Općine Vrpolje i Oglasnoj ploči Općine Vrpolje, a zaključno sa 10. lipnja 2019. godine.

Cijeli tekst Javnog poziva

   

Stranica 3 od 43

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi