Petak, Veljača 22, 2019
   
Tekst

Uređenje, sanacija i rekonstrukcija Društvenog doma u Čajkovcima

Obavještavamo sve zainteresirane da je: 

Temeljem pregleda pristiglih ponuda ocjenjujeno da je ponuda ponuditelja: Turkalj Meister d.o.o., Sv. L. B. Mandića 276/a, 31000 OSIJEK, OIB: 06171993154, najpovoljnija prihvatljiva ponuda s najnižom ponuđenom cijenom: 712.752,23 kn bez PDV-a, odnosno 890.940,29 kn sa PDV-om. 

Odluka Općine Vrpolje

Ujedno napominjemo da je ovaj projekat Općine Vrpolje odabran po Programu održivog razvoja lokalne zajednice za 2016. godinu od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, te će biti tijekom 2016. godine sufinanciran u iznosu od 200.000,00 kuna.

Lista odabranih projekata

 

JN - Nastavak izgradnje pješačkih staza u naselju Vrpolje

Naručitelj Općina Vrpolje upućuje Poziv na dostavu ponuda za Izgradnju pješačke staze u naselju Vrpolje. Javno otvaranje ponuda će se održati 30.5.2016. s početkom u 11:00 sati u vijećnici Općine Vrpolje. 

Procjenjena vrijednost nabave s PDV-om iznosi: 492.000,00 kuna.

Dokumentacija za nadmetanje

Pitanja i odgovori

   

JN - Izgradnja dječjeg igrališta u Starim Perkovcima

Naručitelj Općina Vrpolje upućuje Poziv na dostavu ponuda za Izgradnju dječjeg igrališta u Starim Perkovcima. Javno otvaranje ponuda će se održati 23.5.2016. s početkom u 13:00 sati u vijećnici Općine Vrpolje. 

Procjenjena vrijednost nabave s PDV-om iznosi: 40.000,00 kuna.

Dokumentacija za nadmetanje

Primjer klupe za igralište !!! NOVO NOVO

   

JN - Postavljanje turističke signalizacije u Vrpolju

Općina Vrpolje objavljuje nadmetanje bagatelne nabave za Postavljanje turističke signalizacije u Vrpolju. Procijenjena vrijednost nabave sa uključenim PDV-om iznosi: 41.000,00 kuna. Javno otvaranje ponuda će se održati 19.5.2016. s početkom u 12:00 sati u vijećnici Općine Vrpolje. 

Dokumentacija

   

Obavijest podnositeljima prijava za elementarnu nepogodu

Proglašena je elementarna nepogoda uzrokovana mrazom na pdručju Općine Vrolje. Obavještavamo sve mještane da u što kraćem roku, a najkasnije u roku od osam dana, prijave nastalu štetu izazvanu MRAZOM. Potreban obrazac za prijavu štete građani mogu preuzeti na niže navedenom linku, te u uredu Općine Vrpolje, gdje će i predati ispunjene obrasce.

Obrazac prijave

   

Obavijest sufinanciranje prijevoza

Općina Vrpolje obavještava učenike srednjih škola koji putuju vlakom do mjesta škole i njihove roditelje da je Općinsko vijeće Općine Vrpolje donijelo  Odluku o sufinanciranju prijevoza redovitih učenika srednjih škola sa područja Općine Vrpolje za razdoblje od siječnja do kraja svibnja 2016.godine.

ODLUKA ZA PRIJEVOZ UČENIKA

   

Usvojen godišnji izvještaj o izvršenju proračuna

Na 26. sjednici Općinskog vijeća usvojen je godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Vrpolje za 2015. godinu.

Ovdje možete preuzeti spomenuti izvještaj:

Odluka

Godišnji izvještaj o izvršenju proračuna Općine Vrpolje

   

Radni sastanak u svrhu izrade LRS-a

Pozivamo Vas na radni sastanak u svrhu prikupljanja projektnih prijedloga (ideja) i percepcije stanja u Općini.  Projektni prijedlozi služit će za određivanje prioriteta i definiranje zajedničkog plana razvoja područja.
Sve projektne ideje koje budu u skladu sa definiranim prioritetima moći će se prijavljivati na natječaje LAG-a “Slavonska Ravnica“ koji će dodjeljivati sredstva za njihovo sufinanciranje. Raspisivanje natječaja očekuje se u drugoj polovici 2016. godine.

Sastanak će se održati dana 08. ožujka 2016. godine u­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ prostorijama Općine Vrpolje, s početkom u 10:30sati.

Tema sastanka je ''Procjena potreba, problema i potencijala na području Općine Vrpolje u svrhu izrade LRS 2014. - 2020.''

Pozivamo lokalno stanovništvo s Općine Vrpolje da se uključe u razvoj zajednice.

POZIV

   

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2015.

Na slijedećoj poveznici možete preuzeti godišnje izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2015. godinu.

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2015.

   

Stranica 23 od 37

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi