Petak, Veljača 22, 2019
   
Tekst

Čestitka 2016

Poštovani stanovnici Općine Vrpolje,

od srca Vam želimo obilje radosti, mira, blagoslova i poslovnog uspjeha, kao i toplinu i radost obiteljskog doma i da ove božićne i novogodišnje blagdane provedete u ugodnim trenucima sa svojim najbližima!

  • Sretan Božić i uspješna Nova 2016. godina!
 

Rebalans Proračuna za 2015. i Proračun za 2016. godinu

Poštovani stanovnici Općine Vrpolje obavještavamo Vas da je na 23. sjednici Općinskog vijeća Općine Vrpolje održanoj 18.12.2015. godine Općinsko vijeće donijelo:

Rebalans Proračuna za 2015. godinu

i

Proračun za 2016. godinu.

   

Obavijest petarde i sl...

POŠTOVANI GRAĐANI

Sa ciljem ostvarivanja što boljeg stanja sigurnosti na cjelokupnom području Republike Hrvatske ustrojena je akcija „Mir i dobro“.
Temeljem navedene akcije obvezno je poštivati odredbe članka 29. i 30. Zakona o eksplozivnim tvarima („Narodne novine“ br. 178/04., 109/07, 67/08 i 144/10.) koji se odnose na zabranu upotrebe pirotehničkih sredstava u zatvorenim prostorima i na mjestima gdje se okuplja veći broj građana.
Stoga upozoravamo sve građane Općine Vrpolje da je nedozvoljena uporaba pirotehničkih sredstava (petarde raznih vrsta i dr.)i to poglavito u vrijeme i nakon održavanja misa polnoćki, a sve s ciljem prevencije neželjenih posljedica i možebitnog ozljeđivanja građana.
Također želimo napomenuti da će na osiguranju misa polnoćki biti angažirani policijski službenici Policijske postaje Vrpolje koji će prema osobama koje budu upotrebljavale pirotehnička sredstva poduzimati odgovarajuće mjere u skladu s zakonskim propisima.
Ovim putem svim građanima Općine Vrpolje čestitamo nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane sa željom da ih sa obiteljima provedete u zdravlju i veselju uz obilje božjeg blagoslova.
S poštovanjem,

OPĆINA VRPOLJE
OPĆINSKA NAČELNICA:
Ankica Zmaić

   

Buran završetak 2015. godine

2015-12-11 09.15.23mDragi posjetitelji naše internet stranice u slijedećih par rečenica Vas želimo izvjestiti kako se polako privode kraju svi započeti radovi, koji su istina planirani početkom godine, no za iste su ugovori potpisani tek u 3 ili 4 kvartalu ove godine. Da planove niju uvijek moguće ispuniti to svi već znaju, ali ovom prilikom se možemo pohvaliti da smo ove godine ostvarili većinu planiranog. Također krajem ove godine bilo je i nekakvih iznenađenja, no o tome kasnije više...

Opširnije: Buran završetak 2015. godine

   

Obavijest sufinanciranje prijevoza za učenike srednjih škola

Općina Vrpolje obavještava učenike srednjih škola koji putuju vlakom do mjesta škole i njihove roditelje da je Općinsko vijeće Općine Vrpolje donijelo Odluku o sufinanciranju prijevoza redovitih učenika srednjih škola sa područja Općine Vrpolje za razdoblje od rujna do kraja prosinca 2015. godine.

U prilogu cijelovita Obavijest.

   

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU ZA NACRT PRIJEDLOGA PRORAČUNA OPĆINE ZA 2016. GODINU

budgetTemeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13 i 85/15), Općina Vrpolje otvara postupak savjetovanja s javnošću za Prijedlog Proračuna Općine Vrpolje za 2016. godinu.
Poštovani stanovnici Općine Vrpolje svakim danom sve više nam se približava donošenje Proračuna za 2016. godinu. Pošto se to tiče svih stanovnika Općine Vrpolje želja nam je da sa ovim Prijedlogom i kasnije donesenim Proračunom svi žitelji budu što bolje upoznati. Naravno uz samo upoznavanje s Prijedlogom Proračuna za 2016. godinu, koji je već odaslan vijećnicima Općinskog vijeća ovom prilikom nudimo Vam mogućnost da se i Vi sa svojim prijedlozima uključite u izbor prioriteta Općine Vrpolje za 2016. godinu. Uz ovaj tekst nalazi se obrazac koji možete popuniti i nakon toga dostaviti u Općinu ili poslati na mail. Sve Vaše prijedloge ćemo sačuvati i o njima raspraviti prilikom donošenja Proračuna na slijedećoj sjednici Općinskog vijeća Općine Vrpolje. Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem trudu i prijedlozima, kao i zanimanju za rad Općine Vrpolje. 

OBRAZAC ZA PRIJEDLOGE ZA PRORAČUN 2016.g.,      PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2016.g.

 

Opširnije: SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU ZA NACRT PRIJEDLOGA PRORAČUNA OPĆINE ZA 2016. GODINU

   

MALA ŠKOLA - sastanak

535514 481425901924652 1038693469 nDragi roditelji,
pozivamo Vas na sastanak povodom početka MALE ŠKOLE, koji će se održati u ponedjeljak, 30.11.2015. i to po slijedećem rasporedu:

- VRPOLJE - 12:00 sati u OŠ "I. Meštrović" u Vrpolju,

- ČAJKOVCI - 12:30 sati u područnoj školi OŠ "I. Meštrović" u Čajkovcima,

- STARI PERKOVCI - 13:00 sati u područnoj školi OŠ "I. Meštrović" u Starim Perkovcima. 

   

JAVNI NATJEČAJ za održavanje nerazvrstanih cesta

Predmet Javnog natječaja je povjeravanje obavljanja poslova održavanja nerazvrstanih cesta na temelju pisanog ugovora na području Općine Vrpolje za naselja Vrpolje, Stari Perkovci i Čajkovci.

Ugovor s izabranim ponuditeljem se sklapa na vrijeme od 4 godine. 

Tekst natječaja...

   

Dobrovoljno darivanje krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod i Općinsko društvo Crvenog križa Vrpolje organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u subotu, 21.11.2015. u Domu kulture "Stjepan Radić" Vrpolje od 9:00 do 12:00 sati. Pozivamo sve mještane općine Vrpolje, koji su dobrog zdravlja, starosti između 18 i 65 godina, da se uključe u ovu akciju.

DARUJTE KRV, SPASITE ŽIVOT
Darivanjem krvi:
- spašavate ljudske živote
- kontrolirate svoje zdravlje
- primate priznanja Hrvatskog Crvenog križa
- za 35 darivanja muškarci i 25 darivanja žene, oslobođeni su plaćanja
participacije za zdravstvenu zaštitu.
   

Stranica 24 od 37

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi