Petak, Svibanj 25, 2018
   
Tekst

Dopuna Plana nabave Općine Vrpolje za 2013. godinu

Obavještavamo sve mještane Općine Vrpolje i sve zainteresirane gospodarske subjekte da je 16.04.2013. dopunjen Plan nabave Općine Vrpolje za 2013. godinu. Na dolje ponuđenom linku isti možete preuzeti u pdf formatu. 

 

Dobrovoljno darivanje krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod i Općinsko društvo Crvenog križa Vrpolje organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u srijedu, 24. 04. 2013. u ambulanti Vrpolje od 8:00 do 10:00 sati. Pozivamo sve mještane općine Vrpolje, koji su dobrog zdravlja, starosti između 18 i 65 godina, da se uključe u ovu akciju.


DARUJTE KRV, SPASITE ŽIVOT
Darivanjem krvi:
- spašavate ljudske živote
- kontrolirate svoje zdravlje
- primate priznanja Hrvatskog Crvenog križa
- za 35 darivanja muškarci i 25 darivanja žene, oslobođeni su plaćanja
participacije za zdravstvenu zaštitu.
   

Nazočnost vijećnika na sjednicama Općinskog vijeća u mandatu 2009-2013

U tablici koja je priložena uz ovaj tekst vidljivo je da je vijećnik Željko Vuković ( SDP ) jedini bio nazočan na svim sjednicama Općinskog vijeća, dok je na jednoj manje bio nazočan Tomislav Šimundić ( HDZ - predsjednik vijeća ). Od onih koji su još pri vrhu u samoj prisutnosti na sjednicama su: Drago Marić ( HDZ ), Dražen Maršić, inž. ( HSP dr. A. Starčević ), Joža Biščanić ( HDSSB ), Pero Pepić ( HDSSB ) i Željko Kucjenić ( HDZ ) sa samo 4 izostanka. Od onih koji su najmanje bili nazočni na sjednicama izdvojio bih: Damir Funarić ( HSS ) sa 20 izostanaka ( većinom opravdanih zbog teške bolesti ),  Ivan Pralas ( HDZ ) sa 15 izostanaka, Terezija Bogdanović ( HDZ ) sa 13 izostanaka ( većinom opravdanih zbog pomoći djeci u čuvanju unučadi ),  Martina Marić ( Funarić ) ( HDZ ) sa 12 izostanaka ( većinom opravdanih zbog trudnoće i rođenja djeteta ), Zdravko Karalić ( HDZ ) sa 11 izostanaka i Terezija Sočković  ( HDZ ) sa 10 izostanaka. Zahvaljujemo se svim članovima Vijeća na njihovom predanom radu, vremenu i trudu koji su uložili za opće dobro mještana Općine Vrpolje.

   

Uskoro novi nogostupi u Vrpolju

stazePribližavanjem kraja mjeseca travnja bliži se i datum otvaranja ponuda za izgradnju novih nogostupa u naselju Vrpolje u ulicama: Josipa bana Jelačića i Stjepana Radića i to sa obje strane u procijenjenoj vrijednosti od 2.250.000,00 kuna. Javno otvaranje ponuda će se održati u velikoj vijećnici Općine Vrpolje s početkom u 12:00 sati. O rezultatima istoga ćemo Vas izvijestiti po završetku samog otvaranja. 

   

Nova javna rasvjeta u Vrpolju

nova javna rasvjeta nova javna rasvjeta U veljači je u probni rad puštena nova javna rasvjeta u Vrpolju u ulici Zdenka Kneževića. Ovime je nastavljen Projekt zamjene postojeće energetski neučinkovite rasvjete u Vrpolju sa novom, koja uz veći broj rasvjetnih tijela i bolju vidljivost manje troši električnu energiju. Cilj ovog Projekta je izmijeniti javnu rasvjetu u cijelom Vrpolju. Sad preostaju još ulice: nastavak ulice J. B. Jelačića, Pavićeva i druge. Usporedno s ovim Projektom u Vrpolju izvodi se sličan Projekt u Starim Perkovcima, dok bi se isto trebalo započeti tijekom ove godine i u Čajkovcima, ali će se u Čajkovcima odmah izvesti Projekt u cijelom naselju što u Vrpolju i Starim Perkovcima nije bio slučaj.

   

Školovanje vatrogasaca

vatrogasci26.02.2013. je započelo osposobljavanje za zvanje vatrogasac za istočni dio Brodsko-posavske županije. Ovom osposobljavanju je pristupilo 39 kandidata iz 6 dobrovoljnih vatrogasnih društava i to: Oprisavci (5), Donji Andrijevci (8), Vrpolje (6), Čajkovci (3), Stari Perkovci (10) i Slavonski Šamac (7). Osposobljavanje provodi Vatrogasna zajednica općine Garčin u prostoru velike vijećnice Općine Vrpolje u Domu kulture Stjepan Radić u Vrpolju.

   

Obavijest kućni brojevi

Poštovani mještani Općine Vrpolje molimo Vas da što prije izmijenite kućne brojeve u skladu sa Zaključkom Općine Vrpolje koji je donesen u 2000. g. U prilogu se nalazi Obavijest i tekst Zaključka koji je objavljen u Službenom vjesniku BPŽ.

pdf Obavijest

   

Plan nabave 2013

Općina Vrpolje i ove kao i prošlih godina je donijela Plan nabave. Isti možete skinuti u pdf formatu sa slijedećeg linka: PLAN NABAVE 2013

   

Javni poziv - Savjet mladih

OPĆINSKO VIJEĆE 
OPĆINE VRPOLJE

Na temelju članka 8. Zakona o savjetu mladih („N.N.“ br. 23/07), članka 4. Odluke o osnivanju Savjeta mladih Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ broj 3/08), Zaključka Općinskog vijeća Općine Vrpolje od 18. prosinca 2012. godine Općinsko vijeće općine Vrpolje objavljuje

JAVNI POZIV Za predlaganje kandidata za izbor članova Savjeta mladih Općine Vrpolje

   

Stranica 25 od 28

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi