Petak, Travanj 19, 2019
   
Tekst

JN - Postavljanje turističke signalizacije u Vrpolju

Općina Vrpolje objavljuje nadmetanje bagatelne nabave za Postavljanje turističke signalizacije u Vrpolju. Procijenjena vrijednost nabave sa uključenim PDV-om iznosi: 41.000,00 kuna. Javno otvaranje ponuda će se održati 19.5.2016. s početkom u 12:00 sati u vijećnici Općine Vrpolje. 

Dokumentacija

 

Obavijest podnositeljima prijava za elementarnu nepogodu

Proglašena je elementarna nepogoda uzrokovana mrazom na pdručju Općine Vrolje. Obavještavamo sve mještane da u što kraćem roku, a najkasnije u roku od osam dana, prijave nastalu štetu izazvanu MRAZOM. Potreban obrazac za prijavu štete građani mogu preuzeti na niže navedenom linku, te u uredu Općine Vrpolje, gdje će i predati ispunjene obrasce.

Obrazac prijave

   

Obavijest sufinanciranje prijevoza

Općina Vrpolje obavještava učenike srednjih škola koji putuju vlakom do mjesta škole i njihove roditelje da je Općinsko vijeće Općine Vrpolje donijelo  Odluku o sufinanciranju prijevoza redovitih učenika srednjih škola sa područja Općine Vrpolje za razdoblje od siječnja do kraja svibnja 2016.godine.

ODLUKA ZA PRIJEVOZ UČENIKA

   

Usvojen godišnji izvještaj o izvršenju proračuna

Na 26. sjednici Općinskog vijeća usvojen je godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Vrpolje za 2015. godinu.

Ovdje možete preuzeti spomenuti izvještaj:

Odluka

Godišnji izvještaj o izvršenju proračuna Općine Vrpolje

   

Radni sastanak u svrhu izrade LRS-a

Pozivamo Vas na radni sastanak u svrhu prikupljanja projektnih prijedloga (ideja) i percepcije stanja u Općini.  Projektni prijedlozi služit će za određivanje prioriteta i definiranje zajedničkog plana razvoja područja.
Sve projektne ideje koje budu u skladu sa definiranim prioritetima moći će se prijavljivati na natječaje LAG-a “Slavonska Ravnica“ koji će dodjeljivati sredstva za njihovo sufinanciranje. Raspisivanje natječaja očekuje se u drugoj polovici 2016. godine.

Sastanak će se održati dana 08. ožujka 2016. godine u­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ prostorijama Općine Vrpolje, s početkom u 10:30sati.

Tema sastanka je ''Procjena potreba, problema i potencijala na području Općine Vrpolje u svrhu izrade LRS 2014. - 2020.''

Pozivamo lokalno stanovništvo s Općine Vrpolje da se uključe u razvoj zajednice.

POZIV

   

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2015.

Na slijedećoj poveznici možete preuzeti godišnje izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2015. godinu.

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2015.

   

Čestitka 2016

Poštovani stanovnici Općine Vrpolje,

od srca Vam želimo obilje radosti, mira, blagoslova i poslovnog uspjeha, kao i toplinu i radost obiteljskog doma i da ove božićne i novogodišnje blagdane provedete u ugodnim trenucima sa svojim najbližima!

  • Sretan Božić i uspješna Nova 2016. godina!
   

Rebalans Proračuna za 2015. i Proračun za 2016. godinu

Poštovani stanovnici Općine Vrpolje obavještavamo Vas da je na 23. sjednici Općinskog vijeća Općine Vrpolje održanoj 18.12.2015. godine Općinsko vijeće donijelo:

Rebalans Proračuna za 2015. godinu

i

Proračun za 2016. godinu.

   

Obavijest petarde i sl...

POŠTOVANI GRAĐANI

Sa ciljem ostvarivanja što boljeg stanja sigurnosti na cjelokupnom području Republike Hrvatske ustrojena je akcija „Mir i dobro“.
Temeljem navedene akcije obvezno je poštivati odredbe članka 29. i 30. Zakona o eksplozivnim tvarima („Narodne novine“ br. 178/04., 109/07, 67/08 i 144/10.) koji se odnose na zabranu upotrebe pirotehničkih sredstava u zatvorenim prostorima i na mjestima gdje se okuplja veći broj građana.
Stoga upozoravamo sve građane Općine Vrpolje da je nedozvoljena uporaba pirotehničkih sredstava (petarde raznih vrsta i dr.)i to poglavito u vrijeme i nakon održavanja misa polnoćki, a sve s ciljem prevencije neželjenih posljedica i možebitnog ozljeđivanja građana.
Također želimo napomenuti da će na osiguranju misa polnoćki biti angažirani policijski službenici Policijske postaje Vrpolje koji će prema osobama koje budu upotrebljavale pirotehnička sredstva poduzimati odgovarajuće mjere u skladu s zakonskim propisima.
Ovim putem svim građanima Općine Vrpolje čestitamo nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane sa željom da ih sa obiteljima provedete u zdravlju i veselju uz obilje božjeg blagoslova.
S poštovanjem,

OPĆINA VRPOLJE
OPĆINSKA NAČELNICA:
Ankica Zmaić

   

Stranica 25 od 39

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi