Subota, Srpanj 21, 2018
   
Tekst

POPLAVA - POMOĆ - TRAŽI SE

Cijenjeni mještani i svi ljudi dobre volje molim Vas kao načelnik Stožera zaštite i spašavanja Općine Vrpolje za pomoć našim susjedima, prijateljima, obiteljima, a na kraju i nama samima. Naime, vatrogasci, vojska, policija i svi ostali su već uz Savu, dan i noć i sada trebaju smjenu i koji par ruku više. Molim sve Vas koji ste u mogućnosti da se toplo obučete i zaputite do Općine Vrpolje po daljenje informacije ili nazovete na jedan od slijedećih brojeva: 035/439-109, 098/174-0675. S poštovanjem,

Željko Lukačević, načelnik Stožera

 

Dječji vrtić ZVRK Vrpolje

vrtic zvrkDragi roditelji i draga djeco u privitku Vam donosimo par fotografija iz vrtića u Vrpolju, a ujedno Vas podsjećamo da još uvijek traju upisi u vrtić kako slijedi:

 • Upisi u dječjem vrtiću idu prema slijedećem rasporedu:
 • Ponedjeljak, utorak i srijeda od 10-12h
  Četvrtak i petak od 16 do17h
  Dokumentacija koja je potrebna:
   Izvod iz matice rođenih ili Rodni list
   Preslik osobnih iskaznica za oba roditelja
   Liječničko uvjerenje
  Ostale obrasce roditelji će dobiti u vrtiću
  Organizirat će se odgojno-obrazovni rad u jednoj vrtičkoj skupini– cjelodnevni boravak (550,00kn) i poludnevni boravak (400,00kn) . Za sve upite izvolite se obratiti u vrtić ili na mob. 091 535 79 35– Ankica Müller!

Opširnije: Dječji vrtić ZVRK Vrpolje

   
   

Čestitka

Poštovani stanovnici Općine Vrpolje,

od srca Vam želimo obilje radosti, mira, blagoslova i poslovnog uspjeha, kao i toplinu i radost obiteljskog doma i da ove božićne i novogodišnje blagdane provedete u ugodnim trenucima sa svojim najbližima!

 • Sretan Božić i uspješna Nova 2014. godina!
   

Proračun za 2013. godinu i Prijedlog proračuna za 2014. godinu

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Vrpolje donesen je rebalans Proračuna za 2013. godinu, kao i Proračun za 2014. godinu.  Ovdje možete preuzeti u pdf-u spomenute Proračune. 

Proračun za 2013.

Proračun za 2014.

   
   

Vijeće za prevenciju kriminaliteta

vp2013-1U četvrtak, 26. rujna 2013. godine s početkom u 13:30 sati održan je sastanak Vijeća za prevenciju kriminaliteta u Općini Vrpolje. Prisutni članovi Vijeća su se dotakli trenutnog stanja na području Općine Vrpolje, a opet dijela koji se njih tiče. Zaključak prisutnih je da se Vijeće treba češće sastajati, jer može još puno doprinijeti životu i sigurnosti u Općini Vrpolje, kao što je to Vijeće činilo i do sada. Ujedno su dogovorene aktivnosti do kraja 2013. godine. Više pod opširnije... 

Opširnije: Vijeće za prevenciju kriminaliteta

   

Nove staze u Vrpolju

staze Ovih dana polako se privode kraju radovi na novim stazama u Vrpolju. Naime potpuno su zamijenjene stare staze u ulici J. B. Jelačića od Strizivojne do samog centra mjesta i zatim kroz veći dio ulice Stjepana Radića prema Čajkovcima u dužini od 2400 metara. Ujedno podsjećamo kako su ovi izvedeni radovi samo jedan dio ugovora potpisanog u srpnju sa tvrtkom Cestar d.o.o. iz Slavonskog Broda, a u ukupnoj vrijednosti od 1.984.387,34 kune bez PDV-a i u trajanju od 20 mjeseci. Također podsjećamo da je za ovu godinu Općina Vrpolje za izgradnju staza financijski potpomognuta od strane Ministarstva regionalnog razvoja  i fondova Europske unije sa 900.000,00 kuna. Očekivani nastavak radova na stazama je u proljeće 2014. godine do kraja ulice Stjepana Radića prema Čajkovcima, a zatim se nastavlja drugom stranom ulice prema centru naselja i Strizivojni. 

Opširnije: Nove staze u Vrpolju

   

Dječji vrtić u Vrpolju

staze2013-1Obavještavamo sve zainteresirane roditelje i mještane kako su radovi na vrtiću napokon privedeni svome kraju. Trenutno očekujemo datum tehničkog pregleda, koji prethodi dobivanju za rad prijeko potrebne uporabne dozvole za vrtić u Vrpolju. O samom tehničkom pregledu ćemo Vas izvijestiti po dovršetku istoga. 

   

Stranica 25 od 30

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi