Četvrtak, Siječanj 24, 2019
   
Tekst

JAVNI NATJEČAJ za rušenje nekretnine i otkup građevinskog materijala

Na temelju članka 31. Statuta Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 9/09., 5/13. i 14/14.) članka 3. i 20. Odluke o gospodarenju nekretninama u vlasništvu Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 14/11.) i članka 14. Odluke Općinskog vijeća o rušenju nekretnine i otkup građevinskog materijala u vlasništvu Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 10/15.) Općinsko vijeće Općine Vrpolje raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za rušenje nekretnine i otkup građevinskog materijala u vlasništvu
Općine Vrpolje prikupljanjem pisanih ponuda

1.

Raspisuje se Javni natječaj za rušenje nekretnine i otkup građevinskog materijala u vlasništvu Općine Vrpolje i to:
R.br. k.č.br. Z.k.ul. Adresa Katnost Početna cijena naknade za rušenje i otkup građevinskog materijala
1. 870 853 Trg dr.Franje Tuđmana 31, Vrpolje P 25.560,00 kuna

Opširnije: JAVNI NATJEČAJ za rušenje nekretnine i otkup građevinskog materijala

 

JAVNI NATJEČAJ za davanje zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje

Na temelju članka 31. Statuta Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 9/09., 5/13. i 14/14.), članka 3. i 20. Odluke o gospodarenju nekretninama u vlasništvu Općine Vrpolje (Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 14/11) i članka 13. Odluke Općinskog vijeća o raspisivanju javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 10/15) Općinsko vijeće Općine Vrpolje raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za davanje zakup
poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje

1.
Daje se u zakup poljoprivredno zemljište u vlasništvu Općine Vrpolje i to:
a) Poljoprivredno zemljište na području k.o. Čajkovci, upisano u posjedovni list broj 403, zemljišno-knjižni uložak broj 547, sa rokom trajanja zakupa od 5 godina, kako slijedi:
Red.br. Broj k.č.br. Površina u m2 Kultura i naziv rudine Najniža početna cijena godišnje zakupnine (kn)
1. 746/3 27614 Oranica Mantek 1.932,98

b) Poljoprivredno zemljište na području k.o. Vrpolje upisano u posjedovni list broj 730, zemljišno-knjižni uložak broj 853, sa rokom trajanja zakupa od 3 godine, kako slijedi:
Red. br. Broj k.č.br. Površina u m2 Kultura i naziv rudine Najniža početna cijena godišnje zakupnine (kn)
1. 2103/1 73620 Pašnjak Močilno 1.472,40
2. 2169/1 29474 Pašnjak Močilno 589,48

Opširnije: JAVNI NATJEČAJ za davanje zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje

   

Otvoren natječaj za imenovanje ravnatelja Spomen galerije Ivana Meštrovića

Obavještavamo sve zainteresirane da je u četvrtak, 24.07.2015. u Glasu Slavonije objavljen objvaljen natječaj za imenovanje ravnatelja Spomen galerije Ivana Meštrovića.

Tekst natječaja možete pročitati ovdje... 

   

Privremeno zatvaranje županijske ceste u dionici Čajkovci - Stari Perkovci

Obavještavamo Vas da će u četvrtak, 02.07.2015., privremeno za promet biti zatvorena županijska cesta u dionici od naselja Čajkovci do naselja Stari Perkovci u vremenu od 7,00 do 20,00 sati. Više informacija možete pročitati u ovom dokumentu.

   

Dan Općine Vrpolje i Dan državnosti RH

Cijenjeni stanovnici, gosti ili samo putnici kroz mjesta Općine Vrpolje svima Vama želimo od srca čestitati Dan Općine Vrpolje - 24.06., a koji se obilježava kao dan općine još od 1996. godine. I ove godine nismo odlučili praviti veću proslavu, jer smo mišljenja da za to nije pravo vrijeme zbog gospodarske situacije u kojoj se nalazimo. No, vjerujemo da će se već do idućeg obilježavanja sve znatno popraviti. Također iskorištavamo ovu prliliku da svima Vama čestitamo i Dan državnosti Republike Hrvatske. Nadamo se da ćete ga proslaviti okruženi svojim najbližima uz prisjećanje na sva odricanja i žrtve koje su za to bile potrebne.

   

Imenovani članovi Savjeta mladih

Obavještavamo Vas kako su na jučerašnjoj sjednici 19. po redu održanoj 16.06.2015. s početkom u 20:30 sati imenovani novi članovi Savjeta mladih Općine Vrpolje.

Pod opširnije donosimo popis imenovanih kao i njihove zamjenike.

Opširnije: Imenovani članovi Savjeta mladih

   

Javni poziv - Izgradnja parka i dječjeg igrališta u Čajkovcima

Općina Vrpolje, kao Naručitelj, provodi postupak nabave bagatelne vrijednosti za Izgradnju parka i dječjeg igrališta u Čajkovcima, procijenjene vrijednosti nabave: 220.000,00 kuna.
Ovaj projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 119.000,00 kuna.
Svi zainteresirani gospodarski subjekti mogu dostaviti svoje ponude do ponedjeljka, 20. srpnja 2015. godine do 11:00 sati.
Sve ostale informacije o predmetu nabave kao i ostala pripadajuća dokumentacija (javni poziv, ponudbeni list, izjava o dostavi jamstva, troškovnik i drugo) može se preuzeti u nastavku. 

Dokumentacija za nadmetanje

VAŽNO!!!

Dana 9.07.2015. došlo je do izmjene dana otvaranja, jer naručitelj Općina Vrpolje nije u mogućnosti osigurati sve potrebno u zadanom terminu, te je javno otvaranje zakazano za ponedjeljak, 20. srpnja 2015. u 11:00 sati.

Izmjenjeni javni poziv

   

Obavijest o trovanju štakora

Obavještavamo sve stanovnike Općine Vrpolje da će se dana 8.06.2015. i 9.06.2015. na području Općine Vrpolje vršiti trovanje štakora. Ovaj posao će izvršiti ovlaštena tvrtka s kojom je Općina Vrpolje nakon Javnog poziva sklopila ugovor - Veterinarska stanica d.o.o. iz Županje. 

Napominjemo da se ovo financira u potpunosti iz sredstava Oćine Vrpolje i stanovnici Općine Vrplje nemaju obavezu platiti nikakavu naknadu.

Nadzor nad ovim radovima vrši Zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije.

Obavijest Veterinarske stanice iz Županje

   

Privremeno raspolaganje poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države

Hrvatski Sabor izglasao je 17. travnja 2015. Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Za poljoprivredno zemljište u vlasništvu države koje je pogodno za poljoprivrednu proizvodnju, a za koje nisu sklopljeni ugovori o zakupu Agencija može sklopiti ugovor o privremenom korištenju s fizičkim ili pravnim osobama na njihov zahtjev, i to s dosadašnjim posjednicima:

1. kojima su istekli ugovori o zakupu poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države i koji su u mirnom posjedu istog,
2. koji su koristili poljoprivredno zemljište u vlasništvu države bez ugovora, o čemu dostavljaju potvrdu jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave uz zahtjev i u mirnom su posjedu istog,
3. koji su koristili zajedničke pašnjake u vlasništvu države bez ugovora, o čemu dostavljaju potvrdu jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave uz zahtjev i u mirnom su posjedu istog. 

Više na stranicama Agencije za poljoprivredno zemljište.

   

Stranica 26 od 36

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi