Petak, Travanj 19, 2019
   
Tekst

Roditelji i učenici pokrenuli saniranje divljeg otpada na Močilnom

DSC04150mU dva dana učenici 5.a i njihovi roditelji očistili dio divljeg odlagališta.

Glavni je cilj eko-projekta Od divljeg odlagališta do izletišta pokretanje saniranja divljeg odlagališta u blizini škole na Močilnom. Više o projektu i aktivnostima koje su se provodile u sklopu projekta pročitajte na mrežnoj stranici Osnovne škole "Ivan Meštrović" Vrpolje.

Uz dopuštenje načelnice Ankice Zmaić isplanirana je akcija čišćenja dijela odlagališta. Na međunarodni Dan planeta Zemlje, 22. travnja 2015. provedena je prva etapa čišćenja. Učenici 5.a, njihovi roditelji i razrednica Irena Flidr na Močilnom su proveli 3 sata skupljajući otpad. Plastiku, staklo, igračke, odjeću, obuću, građevinski materijal i mnoštvo drugog otpada odlaganog godinama, tovarili su u kontejner koji je ustupio Runolist d.o.o. Akciji se pridružio i ravnatelj škole Miroslav Zmaić.

Opširnije: Roditelji i učenici pokrenuli saniranje divljeg otpada na Močilnom

 

JAVNI POZIV NOSITELJIMA PRAVA NA NEKRETNINAMA KOJE NEPOSREDNO GRANIČE SA ZEMLJIŠTEM NA KOJEM SU IZVEDENE NERAZVRSTANE CESTE

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
OPĆINA VRPOLJE
OPĆINSKA NAČELNICA

JAVNI POZIV NOSITELJIMA PRAVA NA NEKRETNINAMA KOJE NEPOSREDNO GRANIČE SA ZEMLJIŠTEM NA KOJEM JE IZVEDENA NERAZVRSTANA CESTA

Obavještavaju se nositelji prava na nekretninama koji graniče sa zemljištem na kojem je izvedena nerazvrstana cesta „GROBLJANSKA ULICA“ da Općina Vrpolje kao upravitelj započinje sa postupkom evidentiranja nerazvrstane ceste „GROBLJANSKA ULICA“ u naselju Čajkovci u katastarskoj općini Čajkovci. Radovi započinju dana 22. travnja 2015. godine i od toga datuma Općina Vrpolje započinje sa obilježavanjem granica zemljišta na kojem je izvedena cesta uz stručnu pomoć ovlaštenog inženjera geodezije Stjepana Rakitića dipl.ing.geod. GEO 76 iz GEOKOD d.o.o. Slavonski Brod, M. Gupca 30. Nositelji prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem mogu izvršiti uvid u Geodetski elaborat izvedenog stanja 30. travnja 2015. godine od 9:00 – 10:00 sati u Društvenom domu u Čajkovcima.

OPĆINA VRPOLJE
OPĆINSKA NAČELNICA:
Ankica Zmaić, v.r.

Klasa: 340-01/15-02/4
Ur.broj: 2178/11-01/15-2
Vrpolje, 14. travnja 2015.g.  

   

JAVNI POZIV NOSITELJIMA PRAVA NA NEKRETNINAMA KOJE NEPOSREDNO GRANIČE SA ZEMLJIŠTEM NA KOJEM SU IZVEDENE NERAZVRSTANE CESTE

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
OPĆINA VRPOLJE
OPĆINSKA NAČELNICA

JAVNI POZIV NOSITELJIMA PRAVA NA NEKRETNINAMA KOJE NEPOSREDNO GRANIČE SA ZEMLJIŠTEM NA KOJEM SU IZVEDENE NERAZVRSTANE CESTE

Obavještavaju se nositelji prava na nekretninama koji graniče sa zemljištem na kojem su izvedene nerazvrstane ceste u naselju Stari Perkovci da Općina Vrpolje kao upravitelj započinje sa postupkom evidentiranja nerazvrstanih cesta u naselju Stari Perkovci u katastarskoj općini Stari Perkovci. Radovi započinju dana 22. travnja 2015. godine i od toga datuma Općina Vrpolje započinje sa obilježavanjem granica zemljišta na kojem su izvedene ceste uz stručnu pomoć ovlaštenog inženjera geodezije Stjepana Rakitića dipl.ing.geod. GEO 76 iz GEOKOD d.o.o. Slavonski Brod, M. Gupca 30. Nositelji prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem mogu izvršiti uvid u Geodetski elaborat izvedenog stanja 30. travnja 2015. godine od 10:00 – 12:00 sati u Društvenom domu u Starim Perkovcima.

OPĆINA VRPOLJE
OPĆINSKA NAČELNICA:
Ankica Zmaić, v.r.

Klasa: 340-01/15-02/6
Ur.broj: 2178/11-01/15-2
Vrpolje, 14. travnja 2015.g.

   

Javni poziv za predlaganje kandidata za izbor članova Savjeta mladih

OPĆINSKO VIJEĆE
OPĆINE VRPOLJE

Na temelju članka 2., 6., i 28. Zakona o savjetu mladih („N.N.“ br. 41/14.), članka 4. Odluke o osnivanju Savjeta mladih Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ broj 3/08. i 1/15.), Zaključka Općinskog vijeća Općine Vrpolje od 7. travnja 2015. godine Općinsko vijeće općine Vrpolje objavljuje

JAVNI POZIV

Za predlaganje kandidata za izbor članova Savjeta mladih Općine Vrpolje i njihovih zamjenika

Opširnije: Javni poziv za predlaganje kandidata za izbor članova Savjeta mladih

   

MOBILNI ŠALTERSKI URED MUP-a

trebamo-li-mijenjati-isprave-ulaskom-u-europsku-uniju-504x335-20090730-20101019012203-218074Cijenjeni posjetitelji ove stranice obavještavamo Vas da ako imate potrebu izraditi nove osobne dokumente, a zbog prometnih gužvi ili udaljenosti ne želite ići u Slavonski Brod  možete to učiniti u Slavonskom Šamcu u mobilnom šalterskom uredu MUP-a i to u slijedeće dane: 15.04.2015., 16.04.2015. i 17.04.2015. od 9:00 do 14:00 sati.

Više o tome u slijedećem dokumentu.

   

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS

sretan uskrs 2015

   

Obavijest o sudjelovanju biciklista u prometu

biciklistCijenjeni posjetitelji naše web stranice, a ujedno i vozači bicikala obavještavamo Vas na najznačajnije zakonske odredbe iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama u slijedećem dopisu:

Obavijest o sudjelovanju biciklista u prometuMolimo Vas da se pridržavate navedenog. Lijep pozdrav svima.

   

Upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA

logo

Obaviještavamo sve zainteresirane da je Ministarstvo unutarnjih poslova RH raspisalo natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA u 2015./2016. godini. Za više detalja o ovome natječaju provjerite slijedeći link od natječaja.

   

Godišnja prijava poreza na dohodak

Obavještavamo sve stanovnike koji još nisu predali godišnju prijavu poreza na dohodak, a ujendo imaju prebivalište na području Općine Vrpolje da je naša Općina sukladno Zakonu o regionalnom razvoju RH svrstana u II. skupinu potpomognutih područja te su u mogućnosti prilikom godišnje prijave poreza koristiti uvećani osobni odbitak u odnosu na osnovni osobni odbitak (2700,00 kuna za 2014. godinu a 3000,00 za 2015.g.). Zbog ovoga, prilikom prijave poreza, uz prijavu i dokumentaciju koja se inače prilaže prilikom prijave poreza, potrebno je potpisati i obrazac Izjave kojom se potvrđuje da osoba ima prebivalište na području jedinice lokalne samouprave koja je razvrstana u potpomognuta područja, kao i priložiti kopiju osobne iskaznice. Obrazac Izjave za potpomognuta područja možete preuzeti ovdje: Izjava.

   

Stranica 30 od 39

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi