Četvrtak, Rujan 19, 2019
   
Tekst

Plan nabave 2013

Općina Vrpolje i ove kao i prošlih godina je donijela Plan nabave. Isti možete skinuti u pdf formatu sa slijedećeg linka: PLAN NABAVE 2013

 

Javni poziv - Savjet mladih

OPĆINSKO VIJEĆE 
OPĆINE VRPOLJE

Na temelju članka 8. Zakona o savjetu mladih („N.N.“ br. 23/07), članka 4. Odluke o osnivanju Savjeta mladih Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ broj 3/08), Zaključka Općinskog vijeća Općine Vrpolje od 18. prosinca 2012. godine Općinsko vijeće općine Vrpolje objavljuje

JAVNI POZIV Za predlaganje kandidata za izbor članova Savjeta mladih Općine Vrpolje

   

Javni poziv - legalizacija nezakonito izgrađenih zgrada

Na temelju članka 44. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama („Narodne novine“ br. 86/12), Općina Vrpolje objavljuje

JAVNI POZIV

SVIM VLASNICIMA – INVESTITORIMA NEZAKONITO IZGRAĐENIH

ZGRADA NA PODRUČJU OPĆINE VRPOLJE

RADI PODNOŠENJA ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE

RJEŠENJA O IZVEDENOM STANJU

Obavještavamo sve vlasnike ili investitore nezakonito izgrađenih zgrada na području Općine Vrpolje da su dužni podnijeti Zahtjev za izdavanje Rješenja o izvedenom stanju za ozakonjenje nezakonito izgrađene zgrade najkasnije do 30. lipnja 2013. godine i nakon proteka toga roka ne može se više podnijeti.

Opširnije: Javni poziv - legalizacija nezakonito izgrađenih zgrada

   

Nadmetanja za izgradnju javne rasvjete u Vrpolju i Starim Perkovcima

Dragi mještani i ponuditelji obavještavamo Vas kako se nastavljaju radovi na izgradnji Javne rasvjete u općini Vrpolje i to u Starim Perkovcima i Vrpolju.

Ovdje možete preuzeti dokumentaciju za nadmetanje, kao i na stranicama N.N. to jest EOJN.

Izgradnja javne rasvjete u Starim Perkovcima

Izgradnja javne rasvjete u Vrpolju

   

Izmjena plana nabave 2012

REPUBLIKA HRVATSKA
BRODSKO – POSAVSKA ŽUPANIJA
OPĆINA VRPOLJE
OPĆINSKA NAČELNICA

KLASA: 400-01/12-01/01
URBROJ: 2178/11-01/12-2
Vrpolje, 30. ožujak 2012.

 

Na temelju članka 20. stavka 1. Zakona o javnoj nabavi  (“Narodne novine” broj 90/11) i  članka 46. Statuta općine Vrpolje («Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije» br. 9/09) Načelnica Općine Vrpolje donosi

 

Opširnije: Izmjena plana nabave 2012

   

Opskrba vodom

Poštovani,
mještani Čajkovaca i Vrpolja obaviještavamo Vas da u ponedjeljak 19.03.2012. od 08:00 - 15:00 sati neće biti moguća opskrba vodom zbog završnih radova na kružnom toku. Molimo da obavijestite ostale, koji možda nisu u mogućnosti pročitati ovo na službenoj web stranici, te na Facebook profilu Općine. Unaprijed zahvaljujemo...

   

Obavijest o sukobu interesa

Obavijest o sukobu interesa 2017. - 1.

Obavijest o sukobu interesa 2017. - 2.

   

Nadmetanje za obnovu Doma kulture u Vrpolju

Poštovani na dolje navedenom linku možete saznati podatke o nadmetanju za rekonstrukciju i obnovu Doma kulture u Vrpolju. 

Tekst i uvjeti nadmetanja

   

Javni poziv za legalizaciju nezakonito izgrađenih zgrada

REPUBLIKA HRVATSKA

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

OPĆINA VRPOLJE

OPĆINSKA NAČELNICA

Klasa: 361-01/11-01/

Urbroj: 2178/11-01/11-1

Vrpolje, 18. listopad 2011. godine

U skladu sa člankom 28. stavak 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama („N.N.“ br. 90/11.), Općina Vrpolje objavljuje

 

JAVNI POZIV

ZA LEGALIZACIJU NEZAKONITO IZGRAĐENIH ZGRADA

NA PODRUČJU OPĆINE VRPOLJE

Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama („Narodne novine“ br. 90/11.) stupio je na snagu 10. kolovoza 2011. godine.

Temeljem članka 28. stavak 1. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, jedinice lokalne samouprave, odnosno Općina Vrpolje je dužna najkasnije do 31. prosinca 2011. godine pripremiti popis svih nezakonito izgrađenih zgrada na području Općine Vrpolje na temelju prijave građana i drugih izvora.

Stoga, pozivamo sve vlasnike ili investitore nezakonito izgrađenih zgrada (stambene zgrade – kuće i dvorišne prostorije, poljoprivredne zgrade, poslovne zgrade i sve druge građevine) sa područja Općine Vrpolje iz naselja Vrpolje, Čajkovci i Stari Perkovci da u Općinu Vrpolje dostave slijedeće podatke:

-          ime i prezime vlasnika nezakonito izgrađenih zgrada

-          adresu vlasnika i lokaciju, odnosno katastarsku česticu

Podaci su nam potrebni za popis nezakonito izgrađenih zgrada, odnosno zgrada koje nemaju građevinsku dozvolu i izgrađene su nezakonito.

Napominjemo da navedene podatke u Općinu Vrpolje dostavite što prije kako bi u zakonskom roku pripremili popis svih nezakonito izgrađenih zgrada, odnosno zgrada koje su građene nakon veljače 1968. godine, a građene su bez građevinske dozvole.

Sve druge informacije i obveze proizašle iz navedenog Zakona možete dobiti i informirati se u Općini Vrpolje ili na telefon 439-109.


NAČELNICA OPĆINE VRPOLJE:

Ankica Zmaić

   

Stranica 40 od 43

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi