Petak, Veljača 22, 2019
   
Tekst

Najava 14. sjednice Općinskog vijeća

Za srijedu, 18. srpnja 2018. godine u 20:30 sati je sazvana 14. sjednica Općinskog vijeća Općine Vrpolje. Sjednica će se održati u prostorijama općinske uprave u Vrpolju. 

Materijali za sjednicu

Opširnije: Najava 14. sjednice Općinskog vijeća

 

Izvještaj proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika za razdoblje siječanj - lipanj 2018.

Poštovani u prilogu ove obavijesti možete preuzeti potvrdu o preuzimanju Izvještaja Proračuna Općine Vrpolje za razdoblje od siječnja - lipnja 2018. godine od strane Fine te sam izvještaj koji je i predan u Finu u excel datoteci.

Potvrda o predaji Izvještaja Proračuna

Izvještaj u excel datoteci

   

JN - Rekonstrukcija Mrtvačnice u Starim Perkovcima - dogradnja i uređenje

Pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da daju svoju ponudu za ponovljeno javno nadmetanje - Rekonstrukcija Mrtvačnice u Starim Perkovcima - dogradnja i uređenje. Ponude se predaju do 16. srpnja 2018. godine zaključno u 13:00 sati za kada je planirano Javno otvaranje ponuda na kojem mogu sudjelovati ovlašteni predstavnici ponuditelja i naručitelja. Procijenjena vrijednost nabave s uključenim pdv-om iznosi 196.000,00 kuna.

Dokumentacija za nadmetanje

   

JN - Rekonstrukcija Mrtvačnice u Čajkovcima - dogradnja i uređenje

Pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da daju svoju ponudu za ponovljeno javno nadmetanje - Rekonstrukcija Mrtvačnice u Čajkovcima - dogradnja i uređenje. Ponude se predaju do 16. srpnja 2018. godine zaključno u 13:30 sati za kada je planirano Javno otvaranje ponuda na kojem mogu sudjelovati ovlašteni predstavnici ponuditelja i naručitelja. Procijenjena vrijednost nabave s uključenim PDV-om iznosi 477.000,00 kuna.

Dokumentacija za nadmetanje

   

Najviša ocjena (5) za transparentnost proračuna Općine Vrpolje

ovTransparentnostTemeljem istraživanja Instituta za javne financije, a kojim se analizirala i ocijenila transparentnost proračuna svih županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj, odnosno 576 lokalnih proračuna u Republici Hrvatskoj, općina Vrpolje je dobila najvišu ocjenu (5) za transparentnost proračuna.

Proračunska transparentnost podrazumijeva uvid u potpune, točne, pravovremene i razumljive informacije o proračunu. 

Za potrebe ovog istraživanja, proračunska transparentnost se mjerila brojem ključnih proračunskih dokumenata objavljenih na službenim mrežnim stranicama hrvatskih lokalnih jedinica, a to su bili:
godišnje izvješće izvršenja proračuna za 2016. g.;
polugodišnje izvršenje proračuna za 2017. g.;
prijedlog proračuna za 2018. g.;
Izglasani proračun za 2018. g;
proračunski vodič za građane za 2018. g.
Rezultati istraživanja za sve JLS se mogu vidjeti putem poveznice: www.ijf.hr/transparentnost-2018/karta/

Potvrda za transparentnost

Opširnije: Najviša ocjena (5) za transparentnost proračuna Općine Vrpolje

   

Dan državnosti

hrvatska-zastavaaa
Cijenjeni stanovnici, gosti ili samo prolaznici kroz naselja Općine Vrpolje svima Vama od srca čestitamo Dan državnosti Republike Hrvatske. Nadamo se da ćete ga proslaviti sa svojim najbližima uz sjećanje na sve one zaslužne što danas imamo Lijepu našu.

   

Pozivnica i Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2018. godiinu

Poštovani posjetitelji ove internet stranice ovdje možete preuzeti pozivnicu, tj. Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2018. godinu

Pozivnica

Opširnije: Pozivnica i Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2018. godiinu

   

Poziv na seminar ''Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici'',

Prijavite se na seminar... ...ako si mlad/a osoba (od 15 do 30) i/ili predstavnik lokalne udruge mladih i/ili za mlade, savjeta mladih ili neformalne inicijative mladih i želiš informirati i sudjelovati u donošenju odluka u lokalnoj zajednici i želiš da se tvoje razmišljanje i ideje čuju. ...ako ste predstavnica/k jedinica lokalne samouprave: član profesionalnog osoblja zaposlenog u jedinicama lokalne samouprave, ili politički predstavnik angažiran u upravljačkim tijelima tih jedinica te želite razvijati lokalne politike s mladima i za mlade. Mreža mladih Hrvatske, Udruga gradova i Udruga općina pozivaju sve zainteresirane mlade osobe, predstavnike lokalnih udruga mladih i/ili za mlade, savjeta mladih i/ili neformalnih inicijativa mladih te predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave(profesionalno osoblje zaposleno u jedinicama lokalne samouprave, kao i političke predstavnike angažirane u upravljačkim tijelima tih jedinica) da se prijave na besplatni seminar ''Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici''. Seminar će se odviti u Vrpolju i namijenjen je osobama iz osam županija: Osječkobaranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Sisačko-moslavačke županije. Seminar se organizira u sklopu projekta strukturiranog dijaloga ''Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene'' kojeg financira program Erasmus +.

Seminar će se održati u prostorijama Općine Vrpolje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35210 Vrpolje.

Poziv na seminar, Raspored seminara i više o seminaru na ovoj poveznici

Prijave se primaju do 25. lipnja putem obrasca: https://goo.gl/forms/O46DhdBXf0yUWHpz2

   

JN - Rekonstrukcija stare škole u poslovno - stambenu građevinu u Čajkovcima

Objavljeno je javno nadmetanje u EOJN za Rekonstrukciju stare škole u poslovno - stambenu građevinu u Čajkovcima

Ovdje možete preuzeti dokumentaciju za ovo nadmetanje. Javno otvaranje ponuda zakazano je za četvrtak, 5. srpnja 2018. u 14:00 sati, a do kada je moguće i predati ponudu. Javno otvaranje ponuda će se održati u vijećnici Općine Vrpolje na adresi: Trg dr. Frajne tuđmana 1, 35210 Vrpolje. 

Dokumentacija za nadmetanje,  Troškovnik,  Glavni projekt - građevinskiGlavni projekt - elektroGlavni projekt - strojarskiGrađevinska dozvola i Izvod iz Glavnog projekta

   

Stranica 8 od 37

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi