Četvrtak, Ožujak 21, 2019
   
Tekst

Dan državnosti

hrvatska-zastavaaa
Cijenjeni stanovnici, gosti ili samo prolaznici kroz naselja Općine Vrpolje svima Vama od srca čestitamo Dan državnosti Republike Hrvatske. Nadamo se da ćete ga proslaviti sa svojim najbližima uz sjećanje na sve one zaslužne što danas imamo Lijepu našu.

 

Pozivnica i Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2018. godiinu

Poštovani posjetitelji ove internet stranice ovdje možete preuzeti pozivnicu, tj. Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2018. godinu

Pozivnica

Opširnije: Pozivnica i Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2018. godiinu

   

Poziv na seminar ''Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici'',

Prijavite se na seminar... ...ako si mlad/a osoba (od 15 do 30) i/ili predstavnik lokalne udruge mladih i/ili za mlade, savjeta mladih ili neformalne inicijative mladih i želiš informirati i sudjelovati u donošenju odluka u lokalnoj zajednici i želiš da se tvoje razmišljanje i ideje čuju. ...ako ste predstavnica/k jedinica lokalne samouprave: član profesionalnog osoblja zaposlenog u jedinicama lokalne samouprave, ili politički predstavnik angažiran u upravljačkim tijelima tih jedinica te želite razvijati lokalne politike s mladima i za mlade. Mreža mladih Hrvatske, Udruga gradova i Udruga općina pozivaju sve zainteresirane mlade osobe, predstavnike lokalnih udruga mladih i/ili za mlade, savjeta mladih i/ili neformalnih inicijativa mladih te predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave(profesionalno osoblje zaposleno u jedinicama lokalne samouprave, kao i političke predstavnike angažirane u upravljačkim tijelima tih jedinica) da se prijave na besplatni seminar ''Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici''. Seminar će se odviti u Vrpolju i namijenjen je osobama iz osam županija: Osječkobaranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Sisačko-moslavačke županije. Seminar se organizira u sklopu projekta strukturiranog dijaloga ''Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene'' kojeg financira program Erasmus +.

Seminar će se održati u prostorijama Općine Vrpolje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35210 Vrpolje.

Poziv na seminar, Raspored seminara i više o seminaru na ovoj poveznici

Prijave se primaju do 25. lipnja putem obrasca: https://goo.gl/forms/O46DhdBXf0yUWHpz2

   

JN - Rekonstrukcija stare škole u poslovno - stambenu građevinu u Čajkovcima

Objavljeno je javno nadmetanje u EOJN za Rekonstrukciju stare škole u poslovno - stambenu građevinu u Čajkovcima

Ovdje možete preuzeti dokumentaciju za ovo nadmetanje. Javno otvaranje ponuda zakazano je za četvrtak, 5. srpnja 2018. u 14:00 sati, a do kada je moguće i predati ponudu. Javno otvaranje ponuda će se održati u vijećnici Općine Vrpolje na adresi: Trg dr. Frajne tuđmana 1, 35210 Vrpolje. 

Dokumentacija za nadmetanje,  Troškovnik,  Glavni projekt - građevinskiGlavni projekt - elektroGlavni projekt - strojarskiGrađevinska dozvola i Izvod iz Glavnog projekta

   

JN - Rekonstrukcija ceste u Grobljanskoj ulici u Starim Perkovcima

Objavljeno je javno nadmetanje u EOJN za Rekonstrukciju ceste u Grobljanskoj ulici u Starim Perkovcima. 

Ovdje možete preuzeti dokumentaciju za ovo nadmetanje. Javno otvaranje ponuda zakazano je za 4.7.2018. u 12:00 sati, a do kada je moguće i predati ponudu. Isto će se održati u vijećnici Općine Vrpolje na adresi: Trg dr. Frajne tuđmana 1, 35210 Vrpolje.

Dokumentacija       Glavni Projekt      Troškovnik

   

Tribina "BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI"

citaonica200Književna tribina BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI i predstavljanje knjige O svemu i svačemu, književnice Marije Mišić

U srijedu, 30. svibnja 2018. godine, Hrvatsku čitaonicu Vrpolje posjetila je Udruga Aldo, Slavonski Brod, kako bi predstavila projekt BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI koji za cilj ima promovirati stvaralaštvo posvećeno djeci, ali i educirati djecu o važnosti kulture knjige i čitanja od najranije dobi.
Književni susret otvorila je voditeljica knjižnice, gospođa Katica Ilakovac, pozdravljajući prisutne i progovarajući nekoliko riječi o samom književnom događanju, a zatim riječ prepustila slavonskobrodskoj književnici Mariji Mišić, mag. theol., koja je zatim tijekom književnog susreta, kroz interakciju s djecom i u nadasve opuštenoj atmosferi, predstavila svoju knjigu naziva O svemu i svačemu te govorila o projektu naglašavajući važnost čitanja i kreativnog pisanja već u djetinjstvu. Između ostalog naglasila je kako je književna tribina BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI osmišljena i pokrenuta upravo kako bi doprinjela očuvanju dječje književne baštine grada Slavonskog Broda koju nam je u naslijeđe ostavila poznata spisateljica i književnica Ivana Brlić Mažuranić poznata po brojnim dječjim knjigama. Udruga Aldo unutar ove tribine u tom duhu objavljuje i promovira dječju književnost, kako na području grada Slavonskog Broda i naše županije, Brodsko-posavske, tako i mnogo šire. Osim toga, cilj je, također, oživjeti i održati dječju književnost današnjega doba na ovim prostorima jer se u našim krajevima danas vrlo rijetko piše djeci i za djecu. Nadalje, Mišić je istaknula kako vjeruje da se upravo među najmlađima kriju temelji budućeg književnog stvaralaštva, no tome se možemo nadati, kaže ona, tek ukoliko ih u književnost uputimo.
Nakon književnog susreta, svi prisutni ostali su neko vrijeme družeći se u neformalnom razgovoru uz sokove, bombone i smijeh, dok su djeca izrazila želju da književnica ponovo posjeti njihovo mjesto nekom prilikom.

Opširnije: Tribina "BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI"

   

Najava 13. sjednice Općinskog vijeća

Za srijedu, 6. lipnja 2018. godine u 20:00 sati je sazvana 13. sjednica Općinskog vijeća Općine Vrpolje. Sjednica će se održati u prostorijama općinske uprave u Vrpolju. 

Materijali za sjednicu

Ovjerene Odluke o provođenju zajedničkog postupka davanja koncesije

Opširnije: Najava 13. sjednice Općinskog vijeća

   

Poziv na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

Naručitelj OPĆINA VRPOLJE planira pokrenuti otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti
za nabavu radova na „Rekonstrukcija stare škole u poslovno - stambenu građevinu u Čajkovcima“.
Sukladno članku 198. stavku 3. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016), Naručitelj ovim putem,
dana 04. lipnja 2018. stavlja na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima
dokumentaciju koja sadržava:
· opis predmeta nabave;
· tehničke specifikacije predmeta nabave;
· kriterije za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta;
· kriterije za odabir ponude;
· posebne uvjete za izvršenje ugovora.
Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima trajat će 5 (pet) dana,
računajući od dana objave dokumentacije na internetskim stranicama Naručitelja www.vrpolje.hr i
Elektroničkom oglasniku javne nabave.

Poziv,  Dokumentacija za nadmetanjeTroškovnikGlavni projekt - građevinski, Glavni projekt - elektro, Glavni projekt - strojarski, Građevinska dozvola i Izvod iz Glavnog projekta

 Dana 12.06.2018. - dodano

Izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

   

Javna tribina - "OD MJERE DO KARIJERE"

Općinska organizacija Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski" organizira 

JAVNU TRIBINU
na temu 
"OD MJERE DO KARIJERE"


U svojstvu sudionika sudjeluju:
1. Lidija Feldšar - predavač s Hrvatskog zaovda za zapošljavanje iz Slavonskog Broda
2. Željko Balikić - v.d. predstojnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Slavonski Brod

U Vrpolju, 05.06.2018. (utorak) u velikoj vijećnici zgrade Općine Vrpolje s početkom u 18:30 sati.

Pozivamo sve zainteresirane mještane, poljoprivrednike, poduzetnike i poslodavce da se odazovu zbog informiranja o mjerama vezanih za samozapošljavanje i zapošljavanje djelatnika temeljem poticajnih programa sufinanciranja zapošljavanja Europske unije.

   

Stranica 9 od 37

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi