Utorak, Rujan 19, 2017
   
Tekst

Obavijest sufinanciranje prijevoza za učenike srednjih škola

Općina Vrpolje obavještava učenike srednjih škola koji putuju vlakom do mjesta škole i njihove roditelje da je Općinsko vijeće Općine Vrpolje donijelo Odluku o sufinanciranju prijevoza redovitih učenika srednjih škola sa područja Općine Vrpolje za razdoblje od rujna do kraja prosinca 2015. godine.

U prilogu cijelovita Obavijest.

 

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU ZA NACRT PRIJEDLOGA PRORAČUNA OPĆINE ZA 2016. GODINU

budgetTemeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13 i 85/15), Općina Vrpolje otvara postupak savjetovanja s javnošću za Prijedlog Proračuna Općine Vrpolje za 2016. godinu.
Poštovani stanovnici Općine Vrpolje svakim danom sve više nam se približava donošenje Proračuna za 2016. godinu. Pošto se to tiče svih stanovnika Općine Vrpolje želja nam je da sa ovim Prijedlogom i kasnije donesenim Proračunom svi žitelji budu što bolje upoznati. Naravno uz samo upoznavanje s Prijedlogom Proračuna za 2016. godinu, koji je već odaslan vijećnicima Općinskog vijeća ovom prilikom nudimo Vam mogućnost da se i Vi sa svojim prijedlozima uključite u izbor prioriteta Općine Vrpolje za 2016. godinu. Uz ovaj tekst nalazi se obrazac koji možete popuniti i nakon toga dostaviti u Općinu ili poslati na mail. Sve Vaše prijedloge ćemo sačuvati i o njima raspraviti prilikom donošenja Proračuna na slijedećoj sjednici Općinskog vijeća Općine Vrpolje. Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem trudu i prijedlozima, kao i zanimanju za rad Općine Vrpolje. 

OBRAZAC ZA PRIJEDLOGE ZA PRORAČUN 2016.g.,      PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2016.g.

 

Opširnije: SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU ZA NACRT PRIJEDLOGA PRORAČUNA OPĆINE ZA 2016. GODINU

   

MALA ŠKOLA - sastanak

535514 481425901924652 1038693469 nDragi roditelji,
pozivamo Vas na sastanak povodom početka MALE ŠKOLE, koji će se održati u ponedjeljak, 30.11.2015. i to po slijedećem rasporedu:

- VRPOLJE - 12:00 sati u OŠ "I. Meštrović" u Vrpolju,

- ČAJKOVCI - 12:30 sati u područnoj školi OŠ "I. Meštrović" u Čajkovcima,

- STARI PERKOVCI - 13:00 sati u područnoj školi OŠ "I. Meštrović" u Starim Perkovcima. 

   

JAVNI NATJEČAJ za održavanje nerazvrstanih cesta

Predmet Javnog natječaja je povjeravanje obavljanja poslova održavanja nerazvrstanih cesta na temelju pisanog ugovora na području Općine Vrpolje za naselja Vrpolje, Stari Perkovci i Čajkovci.

Ugovor s izabranim ponuditeljem se sklapa na vrijeme od 4 godine. 

Tekst natječaja...

   

Dobrovoljno darivanje krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod i Općinsko društvo Crvenog križa Vrpolje organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u subotu, 21.11.2015. u Domu kulture "Stjepan Radić" Vrpolje od 9:00 do 12:00 sati. Pozivamo sve mještane općine Vrpolje, koji su dobrog zdravlja, starosti između 18 i 65 godina, da se uključe u ovu akciju.

DARUJTE KRV, SPASITE ŽIVOT
Darivanjem krvi:
- spašavate ljudske živote
- kontrolirate svoje zdravlje
- primate priznanja Hrvatskog Crvenog križa
- za 35 darivanja muškarci i 25 darivanja žene, oslobođeni su plaćanja
participacije za zdravstvenu zaštitu.
   

Najava 22. sjednice Općinskog vijeća

Cijenjeni posjetitelji naše stranice obavještavamo Vas da će se u utorak, 10.11.2015. održati 22. sjednica Općinskog vijeća Općine Vrpolje sa slijedećim dnevnim redom:

1. Usvajanje Zapisnika o radu 21. sjednice Općinskog vijeća Općine Vrpolje,
2. Prijedlog Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za obavljanje komunalnih poslova održavanja javnih površina na području Općine Vrpolje,
3. Prijedlog Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za obavljanje komunalnih poslova održavanja groblja na području Općine Vrpolje,
4. Prijedlog Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području Općine Vrpolje,
5. Prijedlog Odluke o sufinanciranju prijevoza redovitih učenika srednjih škola sa područja Općine Vrpolje za razdoblje od rujna do prosinca 2015.godine,
6. Informacije o provedenim i planiranim aktivnostima na području Općine Vrpolje,
7. R a z l i č i t o.

Materijali za sjednicu

   

Razvojna strategija

Općina Vrpolje u suradnji sa tvrtkom Subra Consulting d.o.o. iz Belog Manastira u postupku je izrade Razvojne strategije Općine Vrpolje za razdoblje od 2015. do 2020. godine. Razvojna strategija temeljni je dokument budućeg razvoja općine, ključno sredstvo i instrument za uspješno upravljanje razvojem općine, te nužni okvir za sufinanciranje projekata koji će se aplicirati prema državnim i Europskim fondovima. Sukladno navedenom, a s ciljem kvalitetne izrade Razvojne strategije, pozivamo Vas da popunite online obrazac za skupljanje projektnih prijedloga do 21.11.2015. godine.    ONLINE OBRAZAC za prikupljanje projektnih prijedloga

   

Izmjene i Dopune Proračuna za 2015. godinu

budget

Poštovani posjetitelji naše web stranice na slijedećoj poveznici možete preuzeti:  IZMJENE I DOPUNE PRORAČUNA OPĆINE VRPOLJE ZA 2015. GODINU.

   

Dan neovisnosti

GoogleNeovisnost

Prošle su 24 godine od 8. listopada 1991., povijesnog dana za našu Domovinu kada je Hrvatski sabor donio Odluku o raskidu državnopravnih odnosa s ostalim jugoslavenskim republikama i pokrajinama čime smo postali ponosni državljani neovisne Republike Hrvatske. Junačkom borbom, prinoseći ogromne žrtve u Domovinskom ratu Hrvatska je stekla i izborila svoju neovisnost. Danas se s pijetetom i zahvalnošću prisjećamo svih onih koji su za Domovinu položili ono najvrednije – svoj život! Sjećanje na to razdoblje i na sve poginule u Domovinskom ratu, obvezuje nas na odgovornost i razvoj temeljen na sigurnosti i miru.  Zahvaljujući njima mi smo dobili mogućnost izgraditi neovisnu i stabilnu Hrvatsku poštujući vrijednosti demokracije, vladavine prava, socijalne obzirnosti i sigurne budućnosti za svakog građanina. S uvjerenjem da ćemo i dalje zajedno raditi na dobrobit naše Općine i Domovine, svim stanovnicima općine Vrpolje čestitamo Dan neovisnosti.

   

Stranica 9 od 22

Pitajte načelnicu 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik

Anketa

Da li ste glasovali na lokalnim izborima 2017.?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi