Utorak, Rujan 19, 2017
   
Tekst

Javni natječaj za održavanje groblja na području Općine Vrpolje

60546547

Predmet Javnog natječaja je povjeravanje obavljanja poslova održavanja groblja na temelju pisanog ugovora na području Općine Vrpolje, odnosno naselja: Čajkovci i Stari Perkovci.

Ugovor s izabranim ponuditeljem se sklapa na vrijeme od 4 godine.

Ovdje možete preuzeti dokumentaciju i tekst javnog natječaja.

 

Javni natječaj za održavanje javnih površina na području Općine Vrpolje

3056474838 vrpoljePredmet Javnog natječaja je povjeravanje obavljanja poslova održavanja javnih površina na temelju pisanog ugovora na području Općine Vrpolje za naselja Vrpolje, Stari Perkovci i Čajkovci. 
Ugovor s izabranim ponuditeljem se sklapa na vrijeme od 4 godine. 

Ovdje možete preuzeti dokumentaciju i tekst javnog natječaja.

   

Tamburaški ansambl „Plan B“ Zagreb i gosti - Koncert u Spomen galeriji Ivana Meštrovića

11224159 468254493356980 5526736901099716356 nLijepo je vidjeti da mladi ljudi rođeni u Vrpolju, koje su škola i posao odveli u druge dijelove Lijepe naše, ne zaboravljaju svoj zavičaj, nego mu s posebnom ljubavlju pažnju uzvraćaju. Najbolji primjer za to su sestre Šimičić, Anamarija i sestre joj Valentina i Klara, sve glazbeno obrazovane, koje u različitim prigodama svome Vrpolju iz kojega su potekle, daruju glazbene programe.Ove godine s Tamburaškim ansamblom „Plan B“ iz Zagreba pod pokroviteljstvom Brodsko-posavske županije i Općine Vrpolje daruju cjelovečernji koncert u Spomen galeriji Ivana Meštrovića, u nedjelju, 4. listopada 2015. s početkom u 18.30 sati. Tamburaški ansambl „Plan B“ Zagreb čini 13 mladih entuzijasta i vrhunskih svirača koji su dugi niz godina činili stariji Tamburaški sastav „Ferdo Livadić“ Samobor, kojemu je dugogodišnja voditeljica i dirigentica bila Anamarija Šimičić.  Gosti programa su: Đani Stipaničev, Petra Uršič,  Silvija Komočar, Marjeta Podgoršek Horženi Uroš Polanec – harmonika.Njegovanje tradicijske kulture i tamburaške glazbe oduvijek je krasilo Vrpolje. Spomen galerija Ivana Meštrovića potvrđuje se kao izuzetno pogodan prostor za odabrane glazbene programe.        

Ulaz je besplatan

   

JAVNI POZIV KORISNICIMA PRORAČUNA OPĆINE VRPOLJE ZA DOSTAVU PROGRAMA I FINANCIJSKIH PLANOVA ZA 2016. GODINU

Pozivamo sve korisnike Proračuna Općine Vrpolje da dostave Programe rada te financijske planove za 2016. godinu.
Pod korisnicima Proračuna Općine Vrpolje podrazumijevaju se ustanove,
kudovi, klubovi, udruge i druge organizacije isključivo iz naselja s područja Općine Vrpolje, a naročito:

1.    KULTURNE USTANOVE
2.    AMATERSKE KULTURNE UDRUGE  I  POJEDINCI
3.    SPORTSKI KLUBOVI I UDRUGE
4.    ORGANIZACIJE TEHNIČKE KULTURE
5.    HUMANITARNE UDRUGE
6.    UDRUŽENJE GRAĐANA
7.    VJERSKE ORGANIZACIJE
8.    OSTALE UDRUGE I POJEDINCI 

Javni poziv udruge i drugi 2015 - Tekst

Prijavnica         Pravilnik           
Kriteriji

   

Obavijest o trovanju štakora

Obavještavamo sve stanovnike Općine Vrpolje da će se dana 21.09.2015. i 22.09.2015. na području Općine Vrpolje vršiti trovanje štakora. Ovaj posao će izvršiti ovlaštena tvrtka s kojom je Općina Vrpolje nakon Javnog poziva sklopila ugovor - Veterinarska stanica d.o.o. iz Županje. 

Napominjemo da se ovo financira u potpunosti iz sredstava Općine Vrpolje i stanovnici Općine Vrpolje nemaju obavezu platiti nikakavu naknadu za ovu uslugu.

Nadzor nad ovim radovima vrši Zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije.

Obavijest Veterinarske stanice iz Županje

   

Obavijest mala škola

Općina Vrpolje obavještava roditelje da je temeljem Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju i Pravilniku o sadržaju i trajanju programa predškole, program predškole (male škole) obavezan od ove godine za svu djecu u godini dana prije polaska u osnovnu školu koja će do 31. ožujka 2016. godine navršiti šest godina.

Opširnije: Obavijest mala škola

   

Ponavlja se Javni natječaj za rušenje nekretnine

Cjenjeni posjetitelji naše web stranice obavještavamo Vas kako je u današnjem izdanju Posavske Hrvatske ponovo objavljen tekst Javnog natječaja za rušenje nekretnine u centru Vrpolja, a u skladu s Odlukom koju je donijelo Općinsko vijeće 18.08.2015.g. 

Tekst Javnog natječaja

   

Polugodišnje izvješće za 2015. godinu

Dana 18.08.2015. na 20. sjednici Općinskog vijeća Općine Vrpolje usvojeno je Polugodišnje izvješće o izvršenju Proračuna za 2015. godinu.

Odluku o izvršenju Proračuna, pisano Polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna i Polugodišnje izvješće po pozicijama Proračuna možete preuzeti ovdje:

Odluka o usvajanju Polugodišnjeg izvješća

Polugodišnje izvješće o izvršenju Proračuna - tekstulni dio

Polugodišnje izvješće o izvršenju Proračuna

   

PROGLAŠENA ELEMENTARANA NEPOGODA

Obavještavamo sve stanovnike Općine Vrpolje, ali isto tako i one koji samo obrađuju zemljište na području Općine da je danas zbog suše proglašeno stanje elementarne nepogode za cijelu BPŽ, te da će se u Općini Vrpolje predavati prijave za nastale štete. Odluku možete pročitati na slijedećem linku:  Odluka o proglašenju stanja elementarne nepogode.

   

Stranica 10 od 22

Pitajte načelnicu 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik

Anketa

Da li ste glasovali na lokalnim izborima 2017.?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi