Petak, Travanj 19, 2019
   
Tekst

JN - Rekonstrukcija Mrtvačnice u Čajkovcima - dogradnja i uređenje

Pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da daju svoju ponudu za ponovljeno javno nadmetanje - Rekonstrukcija Mrtvačnice u Čajkovcima - dogradnja i uređenje. Ponude se predaju do 16. srpnja 2018. godine zaključno u 13:30 sati za kada je planirano Javno otvaranje ponuda na kojem mogu sudjelovati ovlašteni predstavnici ponuditelja i naručitelja. Procijenjena vrijednost nabave s uključenim PDV-om iznosi 477.000,00 kuna.

Dokumentacija za nadmetanje

 

Najviša ocjena (5) za transparentnost proračuna Općine Vrpolje

ovTransparentnostTemeljem istraživanja Instituta za javne financije, a kojim se analizirala i ocijenila transparentnost proračuna svih županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj, odnosno 576 lokalnih proračuna u Republici Hrvatskoj, općina Vrpolje je dobila najvišu ocjenu (5) za transparentnost proračuna.

Proračunska transparentnost podrazumijeva uvid u potpune, točne, pravovremene i razumljive informacije o proračunu. 

Za potrebe ovog istraživanja, proračunska transparentnost se mjerila brojem ključnih proračunskih dokumenata objavljenih na službenim mrežnim stranicama hrvatskih lokalnih jedinica, a to su bili:
godišnje izvješće izvršenja proračuna za 2016. g.;
polugodišnje izvršenje proračuna za 2017. g.;
prijedlog proračuna za 2018. g.;
Izglasani proračun za 2018. g;
proračunski vodič za građane za 2018. g.
Rezultati istraživanja za sve JLS se mogu vidjeti putem poveznice: www.ijf.hr/transparentnost-2018/karta/

Potvrda za transparentnost

Opširnije: Najviša ocjena (5) za transparentnost proračuna Općine Vrpolje

   

Dan državnosti

hrvatska-zastavaaa
Cijenjeni stanovnici, gosti ili samo prolaznici kroz naselja Općine Vrpolje svima Vama od srca čestitamo Dan državnosti Republike Hrvatske. Nadamo se da ćete ga proslaviti sa svojim najbližima uz sjećanje na sve one zaslužne što danas imamo Lijepu našu.

   

Pozivnica i Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2018. godiinu

Poštovani posjetitelji ove internet stranice ovdje možete preuzeti pozivnicu, tj. Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2018. godinu

Pozivnica

Opširnije: Pozivnica i Program obilježavanja Dana Općine Vrpolje za 2018. godiinu

   

Poziv na seminar ''Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici'',

Prijavite se na seminar... ...ako si mlad/a osoba (od 15 do 30) i/ili predstavnik lokalne udruge mladih i/ili za mlade, savjeta mladih ili neformalne inicijative mladih i želiš informirati i sudjelovati u donošenju odluka u lokalnoj zajednici i želiš da se tvoje razmišljanje i ideje čuju. ...ako ste predstavnica/k jedinica lokalne samouprave: član profesionalnog osoblja zaposlenog u jedinicama lokalne samouprave, ili politički predstavnik angažiran u upravljačkim tijelima tih jedinica te želite razvijati lokalne politike s mladima i za mlade. Mreža mladih Hrvatske, Udruga gradova i Udruga općina pozivaju sve zainteresirane mlade osobe, predstavnike lokalnih udruga mladih i/ili za mlade, savjeta mladih i/ili neformalnih inicijativa mladih te predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave(profesionalno osoblje zaposleno u jedinicama lokalne samouprave, kao i političke predstavnike angažirane u upravljačkim tijelima tih jedinica) da se prijave na besplatni seminar ''Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici''. Seminar će se odviti u Vrpolju i namijenjen je osobama iz osam županija: Osječkobaranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Sisačko-moslavačke županije. Seminar se organizira u sklopu projekta strukturiranog dijaloga ''Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene'' kojeg financira program Erasmus +.

Seminar će se održati u prostorijama Općine Vrpolje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35210 Vrpolje.

Poziv na seminar, Raspored seminara i više o seminaru na ovoj poveznici

Prijave se primaju do 25. lipnja putem obrasca: https://goo.gl/forms/O46DhdBXf0yUWHpz2

   

JN - Rekonstrukcija stare škole u poslovno - stambenu građevinu u Čajkovcima

Objavljeno je javno nadmetanje u EOJN za Rekonstrukciju stare škole u poslovno - stambenu građevinu u Čajkovcima

Ovdje možete preuzeti dokumentaciju za ovo nadmetanje. Javno otvaranje ponuda zakazano je za četvrtak, 5. srpnja 2018. u 14:00 sati, a do kada je moguće i predati ponudu. Javno otvaranje ponuda će se održati u vijećnici Općine Vrpolje na adresi: Trg dr. Frajne tuđmana 1, 35210 Vrpolje. 

Dokumentacija za nadmetanje,  Troškovnik,  Glavni projekt - građevinskiGlavni projekt - elektroGlavni projekt - strojarskiGrađevinska dozvola i Izvod iz Glavnog projekta

   

JN - Rekonstrukcija ceste u Grobljanskoj ulici u Starim Perkovcima

Objavljeno je javno nadmetanje u EOJN za Rekonstrukciju ceste u Grobljanskoj ulici u Starim Perkovcima. 

Ovdje možete preuzeti dokumentaciju za ovo nadmetanje. Javno otvaranje ponuda zakazano je za 4.7.2018. u 12:00 sati, a do kada je moguće i predati ponudu. Isto će se održati u vijećnici Općine Vrpolje na adresi: Trg dr. Frajne tuđmana 1, 35210 Vrpolje.

Dokumentacija       Glavni Projekt      Troškovnik

   

Tribina "BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI"

citaonica200Književna tribina BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI i predstavljanje knjige O svemu i svačemu, književnice Marije Mišić

U srijedu, 30. svibnja 2018. godine, Hrvatsku čitaonicu Vrpolje posjetila je Udruga Aldo, Slavonski Brod, kako bi predstavila projekt BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI koji za cilj ima promovirati stvaralaštvo posvećeno djeci, ali i educirati djecu o važnosti kulture knjige i čitanja od najranije dobi.
Književni susret otvorila je voditeljica knjižnice, gospođa Katica Ilakovac, pozdravljajući prisutne i progovarajući nekoliko riječi o samom književnom događanju, a zatim riječ prepustila slavonskobrodskoj književnici Mariji Mišić, mag. theol., koja je zatim tijekom književnog susreta, kroz interakciju s djecom i u nadasve opuštenoj atmosferi, predstavila svoju knjigu naziva O svemu i svačemu te govorila o projektu naglašavajući važnost čitanja i kreativnog pisanja već u djetinjstvu. Između ostalog naglasila je kako je književna tribina BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI osmišljena i pokrenuta upravo kako bi doprinjela očuvanju dječje književne baštine grada Slavonskog Broda koju nam je u naslijeđe ostavila poznata spisateljica i književnica Ivana Brlić Mažuranić poznata po brojnim dječjim knjigama. Udruga Aldo unutar ove tribine u tom duhu objavljuje i promovira dječju književnost, kako na području grada Slavonskog Broda i naše županije, Brodsko-posavske, tako i mnogo šire. Osim toga, cilj je, također, oživjeti i održati dječju književnost današnjega doba na ovim prostorima jer se u našim krajevima danas vrlo rijetko piše djeci i za djecu. Nadalje, Mišić je istaknula kako vjeruje da se upravo među najmlađima kriju temelji budućeg književnog stvaralaštva, no tome se možemo nadati, kaže ona, tek ukoliko ih u književnost uputimo.
Nakon književnog susreta, svi prisutni ostali su neko vrijeme družeći se u neformalnom razgovoru uz sokove, bombone i smijeh, dok su djeca izrazila želju da književnica ponovo posjeti njihovo mjesto nekom prilikom.

Opširnije: Tribina "BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI"

   

Najava 13. sjednice Općinskog vijeća

Za srijedu, 6. lipnja 2018. godine u 20:00 sati je sazvana 13. sjednica Općinskog vijeća Općine Vrpolje. Sjednica će se održati u prostorijama općinske uprave u Vrpolju. 

Materijali za sjednicu

Ovjerene Odluke o provođenju zajedničkog postupka davanja koncesije

Opširnije: Najava 13. sjednice Općinskog vijeća

   

Stranica 10 od 39

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi