Obavijest mještanima Starih Perkovaca vezano za priključke na vodovodnu mrežu

Obavijest mještanima Starih Perkovaca vezano za priključke na vodovodnu mrežu u sklopu projekta Program ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020., podmjera 7.2 provedba operacije 7.2.1, 2. poziv, projekt: ”Vodovodna mreža u naselju Stari Perkovci” nositelja projekta Vodovod d.o.o., Slavonski Brod.

U sklopu projekta Vodovodna mreža u naselju Stari Perkovci predviđeno je 65 kućnih priključaka koji se financiraju iz sredstava projekta.

Priključiti se mogu vlasnici čiji su stambeni objekti legalno izgrađeni. Za priključenje je potrebno podnijeti zahtjev koji se može preuzeti u Vodovodu u Slavonskom Brodu ili u općini Vrpolje.

Uz zahtjev je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Građevinska dozvola/ rješenje o uvjetima građenja/ dokaz o pokrenutoj legalizaciji ili potvrdu o vremenu građenja (ukoliko je kuća građena prije 1968. godine)
  2. Izvadak iz zemljišne knjige (može se predati neslužbena kopija sa internet stranica)
  3. Kopija katastarskog plana (može se predati neslužbena kopija sa internet stranica)
  4. Osobna iskaznica na uvid za fizičke osobe, izvadak iz središnjeg obrtnog registra za obrte, izvadak iz sudskog registra za trgovačka društva

Nakon što se podnese valjan zahtjev sa svom potrebnom dokumentacijom i isti bude dostavljen Vodovodu, vlasnici objekta pozvati će se na potpisivanje ugovora.

Odgovori

Skip to content