Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Javni poziv za legalizaciju nezakonito izgrađenih zgrada

REPUBLIKA HRVATSKA

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

OPĆINA VRPOLJE

OPĆINSKA NAČELNICA

Klasa: 361-01/11-01/

Urbroj: 2178/11-01/11-1

Vrpolje, 18. listopad 2011. godine

U skladu sa člankom 28. stavak 2. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama („N.N.“ br. 90/11.), Općina Vrpolje objavljuje

 

JAVNI POZIV

ZA LEGALIZACIJU NEZAKONITO IZGRAĐENIH ZGRADA

NA PODRUČJU OPĆINE VRPOLJE

Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama („Narodne novine“ br. 90/11.) stupio je na snagu 10. kolovoza 2011. godine.

Temeljem članka 28. stavak 1. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, jedinice lokalne samouprave, odnosno Općina Vrpolje je dužna najkasnije do 31. prosinca 2011. godine pripremiti popis svih nezakonito izgrađenih zgrada na području Općine Vrpolje na temelju prijave građana i drugih izvora.

Stoga, pozivamo sve vlasnike ili investitore nezakonito izgrađenih zgrada (stambene zgrade – kuće i dvorišne prostorije, poljoprivredne zgrade, poslovne zgrade i sve druge građevine) sa područja Općine Vrpolje iz naselja Vrpolje, Čajkovci i Stari Perkovci da u Općinu Vrpolje dostave slijedeće podatke:

–          ime i prezime vlasnika nezakonito izgrađenih zgrada

–          adresu vlasnika i lokaciju, odnosno katastarsku česticu

Podaci su nam potrebni za popis nezakonito izgrađenih zgrada, odnosno zgrada koje nemaju građevinsku dozvolu i izgrađene su nezakonito.

Napominjemo da navedene podatke u Općinu Vrpolje dostavite što prije kako bi u zakonskom roku pripremili popis svih nezakonito izgrađenih zgrada, odnosno zgrada koje su građene nakon veljače 1968. godine, a građene su bez građevinske dozvole.

Sve druge informacije i obveze proizašle iz navedenog Zakona možete dobiti i informirati se u Općini Vrpolje ili na telefon 439-109.

NAČELNICA OPĆINE VRPOLJE:

Ankica Zmaić

Skip to content