Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Postanite popisivač poljoprivrede

Postani popisivač poljoprivrede 2020.
Državni zavod za statistiku provodit će Popis poljoprivrede 2020. od 1. do 30. lipnja na temelju članka 45. Zakona o službenoj statistici (Narodne novine, br. 25/20) i Zakona o Popisu poljoprivrede 2020. (Narodne novine, br. 63/19) za poslovne subjekte i njihove dijelove koji su definirani područjem A Poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo prema NKD-u 2007. te ostale poslovne subjekte i njihove dijelove koji obavljaju poljoprivrednu proizvodnju, a razvrstani su drugdje.

Dana 8. 6. 2020. godine kreće službena prijava za popisivače na web stranici Državnog zavoda za statistiku; www.popispoljoprivrede.hr
Prijava traje od 8. lipnja do 15. lipnja 2020. godine.
Na web stranici www.dzs.hr će biti objavljen javni poziv i link na prijavu na stranicu www.popispoljoprivrede.hr.

Prilikom prijave, svaki kandidat, osim osobnih podataka, pristupa i online testu od nekoliko pitanja kojima se odmah obavlja neka vrsta eliminacije.

Popis poljoprivrede 2020. opsežno je statističko istraživanje čiji je cilj dobivanje što preciznijih podataka o hrvatskoj poljoprivredi i utvrđivanje važnosti te djelatnosti za hrvatsko gospodarstvo. U Republici Hrvatskoj provest će se Popis poljoprivrede u razdoblju od 14. rujna do 14. listopada 2020.

Skip to content