Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Psi iz kampanje „Obitelj na more, a pas na ulicu?!”: Čupavi, Vili, Danelly

Zdenka Kovačiček: „UDOMLJAVANJE – Tvoje najveće životno djelo”

Legendarna pjevačica i prva dama jazz-rocka Zdenka Kovačiček pozirala je za vizuale plakata sa psima Čupavim i Vilijem iz skloništa Dumovec i s Danelly iz udruge Noina Arka. Na vizualima s porukom „UDOMLJAVANJE – Tvoje najveće životno djelo”, Zdenka poziva da netko prepozna u njima nove članove obitelji.

Tko su predivni psi s vizuala plakata?

Čupavi i Vili čekaju udomitelje u skloništu Dumovec. Manji pas, Vili, ima 12 godina i umro je njegov čovjek, pa je ostao sam i traži svoj novi dom. Veći, Čupavi zvan Čupko, ima 10 godina i bio je pod skrbi beskućnika u najužem središtu grada, koji je njega i sestru našao kao bebe i othranio. Živjeli su zajedno sve do nedavno s njim i još jednim psom. Sad beskućnik ide u bolnicu i nema mogućnosti brinuti se za tri psa. Ostale su mu njih dvije, no Čupka je dao nama kako bismo mu našli novu obitelj. Svi psi su predivni, druželjubivi i navikli na život u obiteljima.

Za drugi vizual je, uz našu glazbenu divu, spremno stala i pozirala Danelly iz udruge Noina Arka. Danelly ima tri godine i spašena je s lanca iz potresom pogođenog područja. Volonterke iz udruge Noina Arka preuzele su ju, zajedno s njezinom bebom, od dotadašnjeg skrbnika koji ju držao na lancu i nije imala sretan život. Njezino štene brzo je udomljeno, a ona još čeka svojeg čovjeka koji će joj pružiti adekvatan dom i ljubav koju zaslužuje.

Prijatelji životinja

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content