Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Obavijest o COVID potvrdama za stranke koje dolaze u općinu Vrpolje

Dana 16. studenoga 2021. godine stupila je na snagu Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova.

S obzirom na pogoršanu situaciju vezanu uz epidemiju bolesti COVID-19 i sukladno navedenoj Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, općina Vrpolje uvodi posebnu sigurnosnu mjeru vezano za rad s strankama.

 Stranke koje dolaze u službene prostorije općine Vrpolje dužne  su dokazati da su testirane na virus SARS-CoV-2, odnosno da su cijepljene ili preboljele bolest COVID-19 predočenjem:

–  EU digitalne COVID potvrde,

–  negativnim nalazom brzog antigenskog testa koji ne smije biti stariji od 48 sati od trenutka uzimanja uzorka ili

–  odgovarajućeg drugog dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju iz točke VII. Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova.

Stranke koje nemaju odgovarajuću potvrdu ili dokaz ne mogu boraviti u službenim prostorijama općine Vrpolje.

Isto tako kod boravka u službenim prostorijama općine Vrpolje stranke su dužne pridržavati se svih propisanih protuepidemijskih mjera, preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (obvezna dezinfekcija ruku, fizičko distanciranje a ako to nije moguće obvezno je korištenje maski za lice ili medicinskih maski i dr.).

Molimo stranke da komunikaciju sa dužnosnicima te službenicima i namještenicima općine Vrpolje obavljaju putem telefona 035/439-109 ili e-maila opcina.vrpolje@gmail.com, a iznimno fizičkim dolaskom u službene prostorije općine Vrpolje.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content