Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

OBAVIJEST PRORAČUNSKIM KORISNICIMA – UDRUGAMA (NEPROFITNIM ORGANIZACIJAMA) O DOSTAVI FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA ZA 2021. GODINU

Temeljem odredbi Pravilnika o izvještavanju u neprofitnom računovodstvu i Registru neprofitnih organizacija („Narodne novine“ br. 31/15, 67/17, 115/18 i 21/21), i sukladno Ugovoru o financijskoj potpori za provođenje programa rada i projekata za 2021. godinu obveza je dostaviti Općini Vrpolje kao davatelju financijskih sredstava izviještaj o potrošnji novčanih sredstava iz Općinskog proračuna Općine Vrpolje.

Financijsko izvješće o provedbi aktivnosti i potrošnji financijskih sredstava dostavlja se putem obrazaca zaključno s 04. veljače 2022. godine.
Udruge (neprofitne organizacije) koje u zadanom roku ne dostave traženo izvješće s odgovarajućim dokazima o namjenski utrošenim financijskim sredstvima u 2021. godini, neće moći dobiti financijska sredstva iz proračuna Općine Vrpolje za 2022. godinu.

Isto tako napominjemo da do kraja veljače dužni ste Financijskoj agenciji predati financijske izvještaje te ovjerene od strane iste potrebno je dostaviti u Općinu Vrpolje. 

Prilikom dolaska u prostorije Općine Vrpolje obavezno je pridržavanje svih trenutačnih propisanih epidemioloških mjera vezanih uz zaštitu od bolesti COVID-19.

Obrasci

Obrazac opisnog i financijskog izvještaja

Obrazac: PROR-POT

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content