Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Savjetovanje s javnošću – Odluka o lokalnim porezima Općine Vrpolje

Temeljem članka 11. stavka 2. Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj 25/13, 85/15, 69/22) i odredbi Kodeksa savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata (“Narodne novine”, broj 140/09.), upućuje se

JAVNI POZIV
za savjetovanje s javnošću u postupku donošenja Odluke o lokalnim porezima Općine
Vrpolje


Nacrt Odluke u postupku donošenja Odluke o lokalnim porezima Općine Vrpolje temelji se sukladno Zakonu o lokalnim porezima („Narodne novine“ broj 115/16, 101/17 i 114/22).

Ovim putem se poziva zainteresirana javnost – trgovačka društva, građani, udruge, građanske inicijative, zaklade, javne i privatne ustanove, svi zainteresirani koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnije Odluke o lokalnim porezima Općine Vrpolje da se odazovu.

Svoje prijedloge, primjedbe i komentare možete u pisanom obliku na popunjenom propisanom obrascu poslati na adresu: Općina Vrpolje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35210 Vrpolje s naznakom: “Savjetovanje s javnošću – Odluka o lokalnim porezima Općine Vrpolje ili na e-mail adresu opcina.vrpolje@gmail.com zaključno s 24.11.2022. godine.

Svi u roku pristigli prijedlozi razmotrit će se, a oni prihvaćeni uvrstiti će se u novi prijedlog Odluke o lokalnim porezima Općine Vrpolje koja će se proslijediti Općinskom vijeću Općine Vrpolje na donošenje.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga izradit će se i objaviti Izvješće o provedenom javnom savjetovanju na službenim stranicama Općine Vrpolje www.vrpolje.hr

Tekst Javnog poziva

Tekst Odluke o lokalnim porezima Općine Vrpolje

Obrazac

Izvješće o provedenom savjetovanju

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content