Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Javni uvid u program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Vrpolje

1.    Javni uvid u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Vrpolje održat će se od 27. ožujka 2023. do 11. travnja 2023. radi javnog uvida i pribavljanja primjedbi na isti.

2.    Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Vrpolje bit će izložen u općinskoj vijećnici, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35210 Vrpolje, svaki radni dan u vremenu od 09:00 do 14:00 sati.

3.    Pisane primjedbe na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Vrpolje mogu se dostaviti u pisanom obliku na adresu: Općina Vrpolje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35210 Vrpolje ili elektroničkom poštom na mail: opcina.vrpolje@gmail.com , do isteka roka javnog uvida, zaključno s 11. travnja 2023. godine.

4.    Primjedbe koje ne budu dostavljene u roku i na način kako je navedeno u točki 3. ove Obavijesti, neće se razmatrati.

5.    U skladu s člankom 29. stavak 8. Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Općina Vrpolje će razmotriti sve pristigle primjedbe na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Vrpolje.

6.    Nakon razmatranja primjedbi prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Vrpolje s popratnom dokumentacijom će se dostaviti Ministarstvu poljoprivrede na prethodnu suglasnost.

Program

Obrazac za savjetovanje

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content