Četvrtak, Srpanj 18, 2019
   
Tekst

Javni radovi – Suradnik na EU projektima u LAG-u Slavonska Ravnica

Na temelju odluke Upravnog odbora LAG-a „Slavonska Ravnica“ Urbroj: 2187/ 15-31 donesene 27. srpnja 2015.godine, a u sklopu projekta „Mladi za razvoj lokalne zajednice“–koji je podnesen na poziv za podnošenje zahtjeva za korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja u 2015. godini, točnije za mjeru „Mladi za EU“ – suradnici na EU projektima u nevladinom sektoru i organizacijama socijalnih partnera – javni radovi za mlade, objavljuje se

JAVNI POZIV

za prijavu kandidata za izvršavanje javnih radova suradnika na EU projektima
u nevladinom sektoru i organizacijama socijalnih partnera

Opširnije: Javni radovi – Suradnik na EU projektima u LAG-u Slavonska Ravnica

 

Razvojna strategija Općine Vrpolje 2015-2020

Poštovani stanovnici Općine Vrpolje!

Obavještavamo Vas da je Općina Vrpolje u suradnji sa tvrtkom Subra Consulting d.o.o. iz Belog Manastira pokrenula postupak izrade Razvojne strategije Općine Vrpolje za razdoblje od 2015. do 2020. godine. Razvojna strategija temeljni je dokument budućeg razvoja naše općine, ključno sredstvo i instrument za uspješno upravljanje razvojem općine, te nužni okvir za sufinanciranje projekata koji će se aplicirati prema državnim i Europskim fondovima.
Sukladno navedenom, a s ciljem kvalitetne izrade Razvojne strategije, Općina Vrpolje je organizirala 3 radionice kako bi izradu strategije približila što većem broju stanovnika, koji će svojim sudjelovanjem pomoći izradu ove strategije i utjecati na daljnji razvoj Općine Vrpolje.

Dana 29.07.2015. s početkom u 19:00 sati u velikoj vijećnici općine Vrpolje je organizirana radionica za predstavnike svih udruga koje djeluju na području općine.

Dana 30.07.2015. s početkom u 19:00 sati u dvorani Doma kulture "Stjepan Radić" u Vrpolju je organizirana radionica za sve predstavnike OPG-a i gospodarskih subjekata s područja općine.

Dana 31.07.2015. s početkom u 19:00 sati u velikoj vijećnici općine Vrpolje je organizirana radionica  za sve vijećnike Općinskog vijeća, te za predstavnike institucija s područja Općine.

Napominjemo da je za ove radionice odaslano više od 400 poziva (uvijek postoji mogućnost da se neki poziv zagubi), ali želimo istaknuti da papirnati poziv nije nužan za dolazak na ove radionice, te iskorištavamo i ovu priliku da pozovemo sve one koji su zainteresirani za daljnji razvoj Općine Vrpolje i naselja Čajkovaca. Starih Perkovaca i Vrpolja, da dođu na neku od ovih radionica i tako daju svoj prilog i ideje za izradu što kvalitetnije razvojne strategije.

Unaprijed zahvaljujem na Vašem dolasku i idejama,

Zamjenik načelnika
Željko Lukačević

   

JAVNI NATJEČAJ za rušenje nekretnine i otkup građevinskog materijala

Na temelju članka 31. Statuta Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 9/09., 5/13. i 14/14.) članka 3. i 20. Odluke o gospodarenju nekretninama u vlasništvu Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 14/11.) i članka 14. Odluke Općinskog vijeća o rušenju nekretnine i otkup građevinskog materijala u vlasništvu Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 10/15.) Općinsko vijeće Općine Vrpolje raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za rušenje nekretnine i otkup građevinskog materijala u vlasništvu
Općine Vrpolje prikupljanjem pisanih ponuda

1.

Raspisuje se Javni natječaj za rušenje nekretnine i otkup građevinskog materijala u vlasništvu Općine Vrpolje i to:
R.br. k.č.br. Z.k.ul. Adresa Katnost Početna cijena naknade za rušenje i otkup građevinskog materijala
1. 870 853 Trg dr.Franje Tuđmana 31, Vrpolje P 25.560,00 kuna

Opširnije: JAVNI NATJEČAJ za rušenje nekretnine i otkup građevinskog materijala

   

JAVNI NATJEČAJ za davanje zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje

Na temelju članka 31. Statuta Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 9/09., 5/13. i 14/14.), članka 3. i 20. Odluke o gospodarenju nekretninama u vlasništvu Općine Vrpolje (Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 14/11) i članka 13. Odluke Općinskog vijeća o raspisivanju javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ br. 10/15) Općinsko vijeće Općine Vrpolje raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za davanje zakup
poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje

1.
Daje se u zakup poljoprivredno zemljište u vlasništvu Općine Vrpolje i to:
a) Poljoprivredno zemljište na području k.o. Čajkovci, upisano u posjedovni list broj 403, zemljišno-knjižni uložak broj 547, sa rokom trajanja zakupa od 5 godina, kako slijedi:
Red.br. Broj k.č.br. Površina u m2 Kultura i naziv rudine Najniža početna cijena godišnje zakupnine (kn)
1. 746/3 27614 Oranica Mantek 1.932,98

b) Poljoprivredno zemljište na području k.o. Vrpolje upisano u posjedovni list broj 730, zemljišno-knjižni uložak broj 853, sa rokom trajanja zakupa od 3 godine, kako slijedi:
Red. br. Broj k.č.br. Površina u m2 Kultura i naziv rudine Najniža početna cijena godišnje zakupnine (kn)
1. 2103/1 73620 Pašnjak Močilno 1.472,40
2. 2169/1 29474 Pašnjak Močilno 589,48

Opširnije: JAVNI NATJEČAJ za davanje zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Općine Vrpolje

   

Otvoren natječaj za imenovanje ravnatelja Spomen galerije Ivana Meštrovića

Obavještavamo sve zainteresirane da je u četvrtak, 24.07.2015. u Glasu Slavonije objavljen objvaljen natječaj za imenovanje ravnatelja Spomen galerije Ivana Meštrovića.

Tekst natječaja možete pročitati ovdje... 

   

Privremeno zatvaranje županijske ceste u dionici Čajkovci - Stari Perkovci

Obavještavamo Vas da će u četvrtak, 02.07.2015., privremeno za promet biti zatvorena županijska cesta u dionici od naselja Čajkovci do naselja Stari Perkovci u vremenu od 7,00 do 20,00 sati. Više informacija možete pročitati u ovom dokumentu.

   

Dan Općine Vrpolje i Dan državnosti RH

Cijenjeni stanovnici, gosti ili samo putnici kroz mjesta Općine Vrpolje svima Vama želimo od srca čestitati Dan Općine Vrpolje - 24.06., a koji se obilježava kao dan općine još od 1996. godine. I ove godine nismo odlučili praviti veću proslavu, jer smo mišljenja da za to nije pravo vrijeme zbog gospodarske situacije u kojoj se nalazimo. No, vjerujemo da će se već do idućeg obilježavanja sve znatno popraviti. Također iskorištavamo ovu prliliku da svima Vama čestitamo i Dan državnosti Republike Hrvatske. Nadamo se da ćete ga proslaviti okruženi svojim najbližima uz prisjećanje na sva odricanja i žrtve koje su za to bile potrebne.

   

Imenovani članovi Savjeta mladih

Obavještavamo Vas kako su na jučerašnjoj sjednici 19. po redu održanoj 16.06.2015. s početkom u 20:30 sati imenovani novi članovi Savjeta mladih Općine Vrpolje.

Pod opširnije donosimo popis imenovanih kao i njihove zamjenike.

Opširnije: Imenovani članovi Savjeta mladih

   

Javni poziv - Izgradnja parka i dječjeg igrališta u Čajkovcima

Općina Vrpolje, kao Naručitelj, provodi postupak nabave bagatelne vrijednosti za Izgradnju parka i dječjeg igrališta u Čajkovcima, procijenjene vrijednosti nabave: 220.000,00 kuna.
Ovaj projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 119.000,00 kuna.
Svi zainteresirani gospodarski subjekti mogu dostaviti svoje ponude do ponedjeljka, 20. srpnja 2015. godine do 11:00 sati.
Sve ostale informacije o predmetu nabave kao i ostala pripadajuća dokumentacija (javni poziv, ponudbeni list, izjava o dostavi jamstva, troškovnik i drugo) može se preuzeti u nastavku. 

Dokumentacija za nadmetanje

VAŽNO!!!

Dana 9.07.2015. došlo je do izmjene dana otvaranja, jer naručitelj Općina Vrpolje nije u mogućnosti osigurati sve potrebno u zadanom terminu, te je javno otvaranje zakazano za ponedjeljak, 20. srpnja 2015. u 11:00 sati.

Izmjenjeni javni poziv

   

Stranica 31 od 41

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi