Petak, Veljača 22, 2019
   
Tekst

Javni poziv za zakup na području Općine Vrpolje

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je 4. kolovoza 2014., sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“ broj 39/13), javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na području Općine Vrpolje.

Link objave... 

 

Dan domovinske zahvalnosti

dandzPoštovani stanovnici općine Vrpolje,

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja su vrijeme sjećanja na dane borbe za slobodu, neovisnost i demokraciju. To su dani u kojima je stvorena naša država Hrvatska. Ali to su i dani kada se treba sjetiti svih onih koji su svoje živote dali i utkali u temelje ove države. Svima Vama čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, a svima zaslužnima što danas možemo slaviti ovo od srca hvala.

Općina Vrpolje

   

Nastavljaju se radovi na Izgradnji staza u Vrpolju

Staze2014NastavakPoštovani stanovnici općine Vrpolje, a ponajprije mjesta Vrpolja obavještavamo Vas kako se nastavljaju radovi na Izgradnji staza u ulici Stjepana Radića u Vrpolju. Radovi su već otpočeli i veći dio starih staza do kraja mjesta prema Čajkovcima je već uklonjen i trenutno se sve nasipa onako kako je to predviđeno Projektom i Ugovorom sa izvođačem. Podsjećamo Vas, a i apeliramo da tko želi može pribaviti plastične cijevi za oborinske vode i predati izvođačima na besplatu ugradnju. Također podsjećamo sve zainteresirane da je izvođač ovih radova: Cestar d.o.o. iz Slavonskog Broda, a nadzor Đakovoprojekt d.o.o. iz Đakova, dok ove radove financiraju Ministarstvo regionalnog razvoja i Eu fondova, te općina Vrpolje. Za sve primjedbe ili informacije molimo Vas da se obratite u ured Općine na broj: 439-109.

 

 

Opširnije: Nastavljaju se radovi na Izgradnji staza u Vrpolju

   

Izvješće o nepravilnostima

Na slijedećoj poveznici možete preuzeti:

Izvješće o nepravilnostima za razdoblje od 1. - 6. mjeseca 2014.

 

Izvješće o nepravilnostima za razdoblje od 1. - 6. mjeseca 2015.

   

Poziv poljoprivrednim gospodarstvima

Obavještavamo Vas, a ujedno i pozivamo na sva zainteresirana poljoprivredna gospodarstva s područja Općine Vrpolje, koji će možda biti potencijalni korisnici sustava navodnjavanja na prezentaciju, koja će se održati dana 10. srpnja 2014. (četvrtak) u prostorijama velike vijećnice Općine Vrpolje s početkom u 11 sati.

Poziv za prezentaciju

   

Obavijest podnositeljima prijava za elementarnu nepogodu

Obavještavamo mještane Općine Vrpolje da u što kraćem roku, a najkasnije u roku od osam dana, prijave nastalu štetu izazvanu velikom količinom oborina i tuče. Potreban obrazac za prijavu štete građani mogu preuzeti na niže navedenom linku, te u uredu Općine Vrpolje, gdje će i predati ispunjene obrasce.

Obrazac prijave 2014

   

PROGLAŠENA ELEMENTARANA NEPOGODA

Obavještavamo sve stanovnike Općine Vrpolje, ali i one koji samo obrađuju zemljište na području Općine da je danas proglašeno stanje elementarne nepogode, te da će se u Općini Vrpolje predavati prijave za nastale štete. Odluku možete pročitati na slijedećem linku:  Odluka o proglašenju stanja elementarne nepogode.

   

POPLAVA - POMOĆ - TRAŽI SE

Cijenjeni mještani i svi ljudi dobre volje molim Vas kao načelnik Stožera zaštite i spašavanja Općine Vrpolje za pomoć našim susjedima, prijateljima, obiteljima, a na kraju i nama samima. Naime, vatrogasci, vojska, policija i svi ostali su već uz Savu, dan i noć i sada trebaju smjenu i koji par ruku više. Molim sve Vas koji ste u mogućnosti da se toplo obučete i zaputite do Općine Vrpolje po daljenje informacije ili nazovete na jedan od slijedećih brojeva: 035/439-109, 098/174-0675. S poštovanjem,

Željko Lukačević, načelnik Stožera

   

Dječji vrtić ZVRK Vrpolje

vrtic zvrkDragi roditelji i draga djeco u privitku Vam donosimo par fotografija iz vrtića u Vrpolju, a ujedno Vas podsjećamo da još uvijek traju upisi u vrtić kako slijedi:

 • Upisi u dječjem vrtiću idu prema slijedećem rasporedu:
 • Ponedjeljak, utorak i srijeda od 10-12h
  Četvrtak i petak od 16 do17h
  Dokumentacija koja je potrebna:
   Izvod iz matice rođenih ili Rodni list
   Preslik osobnih iskaznica za oba roditelja
   Liječničko uvjerenje
  Ostale obrasce roditelji će dobiti u vrtiću
  Organizirat će se odgojno-obrazovni rad u jednoj vrtičkoj skupini– cjelodnevni boravak (550,00kn) i poludnevni boravak (400,00kn) . Za sve upite izvolite se obratiti u vrtić ili na mob. 091 535 79 35– Ankica Müller!

Opširnije: Dječji vrtić ZVRK Vrpolje

   

Stranica 31 od 37

eSavjetovanje 

proracung

Sjednice Općinskog vijeća

Sponzorstva
 
Evugovora
sluzbenivjesnik
logo Lag

Anketa

Da li ste zadovoljni s informacijama na našoj internet stranici?

Eojn

PPOUOVm


Strukturni fondovi