Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Razvojna strategija Općine Vrpolje 2015-2020

Poštovani stanovnici Općine Vrpolje!

Obavještavamo Vas da je Općina Vrpolje u suradnji sa tvrtkom Subra Consulting d.o.o. iz Belog Manastira pokrenula postupak izrade Razvojne strategije Općine Vrpolje za razdoblje od 2015. do 2020. godine. Razvojna strategija temeljni je dokument budućeg razvoja naše općine, ključno sredstvo i instrument za uspješno upravljanje razvojem općine, te nužni okvir za sufinanciranje projekata koji će se aplicirati prema državnim i Europskim fondovima.
Sukladno navedenom, a s ciljem kvalitetne izrade Razvojne strategije, Općina Vrpolje je organizirala 3 radionice kako bi izradu strategije približila što većem broju stanovnika, koji će svojim sudjelovanjem pomoći izradu ove strategije i utjecati na daljnji razvoj Općine Vrpolje.

Dana 29.07.2015. s početkom u 19:00 sati u velikoj vijećnici općine Vrpolje je organizirana radionica za predstavnike svih udruga koje djeluju na području općine.

Dana 30.07.2015. s početkom u 19:00 sati u dvorani Doma kulture “Stjepan Radić” u Vrpolju je organizirana radionica za sve predstavnike OPG-a i gospodarskih subjekata s područja općine.

Dana 31.07.2015. s početkom u 19:00 sati u velikoj vijećnici općine Vrpolje je organizirana radionica  za sve vijećnike Općinskog vijeća, te za predstavnike institucija s područja Općine.

Napominjemo da je za ove radionice odaslano više od 400 poziva (uvijek postoji mogućnost da se neki poziv zagubi), ali želimo istaknuti da papirnati poziv nije nužan za dolazak na ove radionice, te iskorištavamo i ovu priliku da pozovemo sve one koji su zainteresirani za daljnji razvoj Općine Vrpolje i naselja Čajkovaca. Starih Perkovaca i Vrpolja, da dođu na neku od ovih radionica i tako daju svoj prilog i ideje za izradu što kvalitetnije razvojne strategije.

Unaprijed zahvaljujem na Vašem dolasku i idejama,

Zamjenik načelnika
Željko Lukačević

Skip to content