Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

OBAVIJEST PRORAČUNSKIM KORISNICIMA – UDRUGAMA (NEPROFITNIM ORGANIZACIJAMA) O DOSTAVI FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA ZA 2022. GODINU

Temeljem odredbi Pravilnika o izvještavanju u neprofitnom računovodstvu i Registru neprofitnih organizacija („Narodne novine“ br. 31/15, 67/17, 115/18 i 21/21), obavezni ste Općinu Vrpolje kao davatelju financijskih sredstava sukladno Ugovoru o financijskoj potpori za provođenje programa rada i projekata za 2022. godinu izvijestiti o potrošnji sredstava iz Općinskog proračuna i dostaviti nam Financijsko izvješće o provedbi aktivnosti i potrošnji proračunskih sredstava, obrazac PROR – POT za 2022. godinu zajedno s preslikama računa (preslike računa odnose se na one udruge koje do sada iste nisu dostavili).

U privitku se nalazi Obrazac financijskog izvješća i obrazac PROR-POT koji ste obavezni popuniti i dostaviti do 17. veljače 2023. godine u Općinu Vrpolje.   Isto tako do kraja veljače dužni ste Financijskoj agenciji predati financijske izvještaje (Račun prihoda i rashoda i Bilanca) te ovjerene od strane Financijske agencije potrebno je dostaviti u Općinu Vrpolje.

Obrazac opisnog i financijskog izvještaja

Obrazac PROR-POT

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content