Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PRIJEDLOGA
ZA IZRADU NACRTA PRORAČUNA OPĆINE VRPOLJE
ZA 2024. GODINU

Poštovani,

Sukladno odredbama Zakona o proračunu („Narodne novine“ broj 144/21.) u pripremi je izrada nacrta Proračuna Općine Vrpolje za 2024. godinu.
Pozivamo sve fizičke i pravne osobe koje imaju prebivalište, odnosno sjedište na području Općine Vrpolje i ostalu zainteresiranu javnost da se uključe u kreiranje prijedloga Proračuna za 2024. godinu sa svojim prijedlozima, mišljenjima i preporukama.
Sudjelovanje u izradi nacrta ili planiranju Proračuna Općine Vrpolje važno je kako bi se sredstva proračunskih rashoda već u fazi planiranja usmjerila na projekte i programe koji su usklađeni s potrebama.
Projekte koje smo započeli, a neće biti realizirani ove godine, nastavljamo u 2024. godini.
U funkciji izvršnog čelnika i odgovorne osobe za Proračun Općine Vrpolje želja mi je da se uključi što više dionika i da javnost participira u pripremi prijedloga Proračuna za 2024. godinu kako bi postigli još veću transparentnost.
Prijedloge s opisom projekta dostavite u pisanom obliku na adresu Općine Vrpolje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35210 Vrpolje osobno ili poštom ili elektroničkom poštom na e-mail adresu opcina.vrpolje@gmail.com na Obrascu koji je u privitku do 15. listopada 2023. godine.
Svi prikupljeni prijedlozi koji su potpuni i pravodobni uzeti će se u razmatranje te će se u skladu s financijskim i zakonskim mogućnostima provedbe isti uvrstiti u konačni prijedlog Proračuna Općine Vrpolje za 2024. godinu koji će se uputiti Općinskom vijeću Općine Vrpolje na usvajanje.

S poštovanjem,

OPĆINA VRPOLJE
OPĆINSKA NAČELNICA:
Ankica Zmaić

Tekst Javnog poziva

Obrazac

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content