Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Odvoz krupnog (glomaznog) otpada

Podsjećamo sve korisnike usluga koncesionara EKO-FLOR PLUS d.o.o. da nam se sukladno objavljenom rasporedu, kao i zaprimljenoj obavijesti, približava odvoz krupnog (glomaznog) otpada.

Odvoz je predviđen za 24.10.2023. (utorak).

Važna napomena !!!
Za odvoz krupnog (glomaznog) otpada potrebno je izvršiti prijavu najkasnije 3 (tri) radna dana prije naprijed navedenog datuma na broj telefona 049/587-837 ili putem e-mail adrese: glomazni@eko-flor.hr
Prilikom prijave nužno je navesti podatke o korisniku javne usluge i obračunskom mjestu (ime, prezime, adresa, broj telefona) i sastavu otpada (npr. krevet, željezni dijelovi bicikla, madraci i sl.).
Glomazni otpad je potrebno najranije 1 (jedan) dan prije datuma odvoza odložiti na površinu dostupnu za vozilo davatelja javne usluge (koncesionara). Otpad ne smije biti odložen na način da ugrožava okoliš, imovinu ili zdravlje drugih ljudi. U slučaju da je glomazni otpad odložen u dvorištu korisnika usluge, obvezna je prisutnost ukućana prilikom odvoza te osigurana mogućnost ulaska vozila davatelja javne usluge u dvorište korisnika usluge, dok u suprotnom davatelj javne usluge (koncesionar) neće biti u mogućnosti preuzeti odloženi glomazni otpad.
Napomena
U slučaju zaprimanja većeg broja prijava za odvoz glomaznog otpada, prikupljanje otpada vršiti će se i u danima nakon naprijed navedenog termina.
Napomena
Sukladno zakonskim odredbama, pravo na besplatni odvoz glomaznog otpada imaju samo korisnici iz kategorije kućanstva.
Napomena
Sukladno uvjetima određenih ugovorom o koncesiji maksimalna količina glomaznog otpada koja se može preuzeti od korisnika je 5m3 po odvozu.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content